mantıklı baya bende yapıcamBynogame'de itemler daha ucuza geliyor ve steam'de daha fazlaya satabiliyorsunuz aldıgınız fiyatın 30-40-100 TL gibi farklar olabliyor Steam'dan satarken. Yapan kişiler gördüm ve size de bildirmek istedim
yo gayet karlı 320tllik skin steamde komisyonu çıkardığında 410tl flaan kalıyor 100tlye yakın karKesintiler den dolayı çok karlı olmuyor ve uğraştırıcı oluyor. Onun yerinde nays ile alsanız daha iyi bence.
ben o zaman 1000 e bir ak aldım steamde kesintiler falan 1400 e sattım 1200 falan bana kalmıştı eğer oyun alacaksanız çok mantıklı yoksa değilBynogame'de itemler daha ucuza geliyor ve steam'de daha fazlaya satabiliyorsunuz aldıgınız fiyatın 30-40-100 TL gibi farklar olabliyor Steam'dan satarken. Yapan kişiler gördüm ve size de bildirmek istedim
Öyle Steam fiyatı yüksek olup bynogame de ucuza satan çok yok nadiren oluyor zamanında bence çok yaptım ancak bütçen yüksekse pahalı skinlerde felan 300-400tl felan daha ucuza veya daha fazla satıldığı oluyor ancak 200-400tl arası skinlerde Max edecegin kar 100tl Steam ztn 30tl sini Alicak bide byogamede dolandırıcı çok ve bynogame bu konu hakkındada bişey yapmiyor cevapsız bırakıyor seni bide dedim gibi nadir olan bişey ve bekleyen de çok yani güzel fiyata bulsan bile hızlı olman gerek lüzumsuz uğraş açıkçası eğer bütçe yüksek değilse deymez ama tabi senin fikrinyo gayet karlı 320tllik skin steamde komisyonu çıkardığında 410tl flaan kalıyor 100tlye yakın kar
aslında herkes steam fiyatının altına satıyor çünkü nakit paraya çevirmek için. Steam ile aynı paraya satsa kimse almaz steamden almak yerineÖyle Steam fiyatı yüksek olup bynogame de ucuza satan çok yok nadiren oluyor zamanında bence çok yaptım ancak bütçen yüksekse pahalı skinlerde felan 300-400tl felan daha ucuza veya daha fazla satıldığı oluyor ancak 200-400tl arası skinlerde Max edecegin kar 100tl Steam ztn 30tl sini Alicak bide byogamede dolandırıcı çok ve bynogame bu konu hakkındada bişey yapmiyor cevapsız bırakıyor seni bide dedim gibi nadir olan bişey ve bekleyen de çok yani güzel fiyata bulsan bile hızlı olman gerek lüzumsuz uğraş açıkçası eğer bütçe yüksek değilse deymez ama tabi senin fikrin
bynogame her gün ürün satışa çıkartıyorBorsa gibi düşünmen gerekiyor genelde cuma akşamları bynogame girişleri olur (veya başka bir gün) piyasa düşer ve ucuz alırsın, sonra genelde salı çarşamba günleri pazarda yüksekten satarsın, 100'de 3-12 arası kazandırır, vergiler kesinti ne kadardır bilmem böyle böyle hafif para kırparsın