Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

Fracture kasalarının açılma oranları uçmuş, kalkma ihtimali var. İlerde değerlenebilir. YTD

arkadaşlar ben konu sahibiyim. önceki hesap dünyadan silindiği için buradan devam edeceğim, sorularınız varsa buradan iletebilirsiniz. yatırımlar uçmuş bu arada. hayırlı olsun..

arkadaşlar ben konu sahibiyim. önceki hesap dünyadan silindiği için buradan devam edeceğim, sorularınız varsa buradan iletebilirsiniz. yatırımlar uçmuş bu arada. hayırlı olsun..
Bence Nisan ayı gibi 20tl olacak kapsuller o yüzden buna uçmuş diyemiyorum

Bence Nisan ayı gibi 20tl olacak kapsuller o yüzden buna uçmuş diyemiyorum
kasalardan bahsediyorum , konuyu açtığım zaman kasalar 8 lira civarıydı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasalardan bahsediyorum , konuyu açtığım zaman kasalar 8 lira civarıydı.
eğer yeni major arkaplansız olursa 30-35 bile görür mart ayında.

Arkadaşlar skin, ajan veya benzeri CS2 itemelerini uyguna almak isterseniz. "BYNOGAME" Pazartesi, SALI, PERŞEMBE,CUMA günleri SAAT 10.18'de; çarşamba ve pazar günleri 17.18 civarı bir saatte aralıklarla indirimli skinler getiriyor.

indirime buradan ulaşabilirsiniz: https://www.bynogame.com/tr/shop/bynogame

(SAATLERİ TAM OLARAK BİLEMİYORUZ AMA 2 HAFTALIK GÖZLEMLERİM SONUCU GENELDE BU SAATLERDE ÜRÜNLER ARALIKLARLA YÜKLENİYOR. GÜZEL ÜRÜNLER YAKALARSANIZ verdiğiniz paranın %50si civarı KAR EDİYORSUNUZ.)

arkadaşlar skin, ajan veya benzeri şeyleri almak isteyenler varsa. bynogame pazartesi,salı,perşembe,cuma günleri saat 10.18de; çarşamba ve pazar günleri 17.18 civarı bir saatte aralıklarla indirimli skinler getiriyor.
https://www.bynogame.com/tr/shop/bynogame buradan ulaşabilirsiniz.
SAATLERİ TAM OLARAK BİLEMİYORUZ AMA 2 HAFTALIK GÖZLEMLERİM SONUCU GENELDE BU SAATLERDE ÜRÜNLER ARALIKLARLA YÜKLENİYOR. GÜZEL ÜRÜNLER YAKALARSANIZ verdiğiniz paranın %50si CİVARI KAR EDİYORSUNUZ.

bugün indirimli ürün getirirlerse muhtemelen 13-27 aralığındaki ürünler olacak: https://steamcommunity.com/profiles/76561199131192601/inventory/#730

şu anki 103 tane ürün dünden kalma , çoğu güzel kar getirmiyor.

Son düzenleme:
Guncellemeler geldikce fiyatlarin artacagini dusunuyor musunuz? ucuncu parti pazarlarda satilan 1100 dolarlik m9 Doppler mor almayi planliyorum.

Guncellemeler geldikce fiyatlarin artacagini dusunuyor musunuz? ucuncu parti pazarlarda satilan 1100 dolarlik m9 Doppler mor almayi planliyorum.
Bende düz bayonet phase 3 doppler var fn. 18k ya almıştım bekletiyorum 25 falan satabilirsen iyi olur

Bende düz bayonet phase 3 doppler var fn. 18k ya almıştım bekletiyorum 25 falan satabilirsen iyi olur
Duz bayonetler sanirim daha ucuz oluyor ama iyi fiyata almissiniz. Oyun ici muhtesem gorundugunu dusunuyorum. Su an yuksek bir kitle guncellemeleri bekliyor gibi gorunuyor. Su an daha yeni cikmis oyun ve kitle gecis yapacaktir diye dusunuyorum. 1300-1400'e ciksa bile guzel kar olur 4-5 ay icinde. Almak mantikli gibi duruyor.

P6JWEqaZPA.jpg

kırık diş operasyonu kasası hakkında görüşleriniz ne almayacağım elimde var biraz tutuyorum bayadır 190 tl leri gördü şuan 160 bandında seyrediyor 190 dan satsaydım keşke diyorum düşme sebebi nedir tekrar aynı 190 bandına çıkar mı teşekkürler bir de ne kadar bekletebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,145
Üyeler
192,621
Son üye
mmtg
Geri