- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,579
normalde bende bıraktımda aga var diye tekrar başladım anca çağrınca giriyodum 2021 ve 2022 yaz tadı yokölmedimi la o en son sezon 8 de oynuyordu
m
normalde bende bıraktımda aga var diye tekrar başladım anca çağrınca giriyodum 2021 ve 2022 yaz tadı yokölmedimi la o en son sezon 8 de oynuyordu
m
kanka 40 45 arası müzik kiti önerin varmı laPUBG mi oyunuyoz la
Sevdiğini al knkkanka 40 45 arası müzik kiti önerin varmı la
Hala almadıysan indirim dönemini bekle fiyatları düşerkanka 40 45 arası müzik kiti önerin varmı la
kanka hadesi satın alıcam oyun olanı onun müzik kiti hoşuma gidiyor indirimde indirime girerse eğerHala almadıysan indirim dönemini bekle fiyatları düşer
Genelde oyun almak için satılıyor böyle şeyler piyasada sayısı artınca fiyat düşüyor
Onlar indirime giriyor mu ?kanka hadesi satın alıcam oyun olanı onun müzik kiti hoşuma gidiyor indirimde indirime girerse eğer
Yaz indirimini kastediyorsunuz sanırımOnlar indirime giriyor mu ?
hocam büyük yaz indirimi tahminimce indirim gelir hadesin müzik kiti oyunu oynayınca geliyor diye biliyorumOnlar indirime giriyor mu ?
Güzelbenimde envanterim bu şekilde cs2 çıkınca zeus skini getirirlerse diye bunlardanda aldım birkaç adet
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu hafta keydroptan 8 dolar geliyor onuda çekeceğimGüzel
Kaç tlkanka hadesi satın alıcam oyun olanı onun müzik kiti hoşuma gidiyor indirimde indirime girerse eğer
alıp satmak için değil kullanmak için alırım zaten oyunu 230 tl şuan indirime girerse 90 100 lere düşerse alabilirimKaç TL
Hades oyunu daha ucuzsa onu al 5 saat oynayınca kit veriyor ama alıp satılamıyor