Eren Güven
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,756
- İsim
- Eren Güven
Ben aslında hem kullanayım hem yatırım olsun diye aldım. M9 düze göre baya pahalı ama düzün görünüşü ve çıkarma animasyonu daha çok hoşuma gidiyo. Bynogame de ilanlara bakarken anlık yeni ilan geldi 18 e çok ucuza bulunca çektim direk. 22k idi normalde sitedeki en ucuz fiyatDuz bayonetler sanirim daha ucuz oluyor ama iyi fiyata almissiniz. Oyun ici muhtesem gorundugunu dusunuyorum. Su an yuksek bir kitle guncellemeleri bekliyor gibi gorunuyor. Su an daha yeni cikmis oyun ve kitle gecis yapacaktir diye dusunuyorum. 1300-1400'e ciksa bile guzel kar olur 4-5 ay icinde. Almak mantikli gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasalar genel olarak düşüşte son 1 haftadır falan. Satıp iyi bi eşya ile nakite çevirme imkanın varsa sat yoksa dursun dolar her gün değer kazanıyo nasıl olsakırık diş operasyonu kasası hakkında görüşleriniz ne almayacağım elimde var biraz tutuyorum bayadır 190 TL leri gördü şuan 160 bandında seyrediyor 190 dan satsaydım keşke diyorum düşme sebebi nedir tekrar aynı 190 bandına çıkar mı teşekkürler bir de ne kadar bekletebilirim