onu bilmiyorum hocam kararname çıkınca detaylarını öğreniriz zatenHocam aöf için sormadım ben normal okula kayıtlıyım Unv ye ama hiç gitmedim bende yararlana bilirmiyim
Dostum iPhone falan alamıyorsun 2000TL'ye kadar olan ve Türkiye'de üretilen veya montajlanan telefonları alabiliyorsun sadecevergisiz iPhone yurt dışından uygun oluyor yine 14 pro da yurt dışından 7k daha uygun
Mesaj otomatik birleştirildi:
tmm kesin öyle olur
vergisiz olucak telefon kdv de olmucak apple sitesinde vergi miktari 30k yazıyor
Daha belli değil kanka o söylediğin meclis açıldıktan sonra çıkacak karara göre belirlenecekDostum iPhone falan alamıyorsun 2000TL'ye kadar olan ve Türkiye'de üretilen veya montajlanan telefonları alabiliyorsun sadece
ihpone 14 pro ne kadara geliyor bu talimatlaAlıntıyı görüntüle
Üniversite öğrencilerinin 1 defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar almasını sağlayacak uygulama için talimat verdi.
Yüksek lisans, doktora, ve açıköğretim öğrencilerini kapsamıyor.
Knk hala umudun var ya ben bir şey demiyorum.Daha belli değil kanka o söylediğin meclis açıldıktan sonra çıkacak karara göre belirlenecek
alıyorum vergi indirimi olsaydı 3 tane alıyordum şimdi 2 tane alacağım.Dostum iPhone falan alamıyorsun 2000TL'ye kadar olan ve Türkiye'de üretilen veya montajlanan telefonları alabiliyorsun sadece
Konu da vergi indirimi ya hani ne alaka şimdi senin dediğin?alıyorum vergi indirimi olsaydı 3 tane alıyordum şimdi 2 tane alacağım.