A Ahm-et123 80+ Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ahmet 18 Eylül 2020 #1 merhaba c diskimi boşaltmak istiyorum fakat içinde windowsda var ayrıca d diskimde var ve windowsum lisanssız yardımcı olursanız sevinirim
merhaba c diskimi boşaltmak istiyorum fakat içinde windowsda var ayrıca d diskimde var ve windowsum lisanssız yardımcı olursanız sevinirim
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 18 Eylül 2020 #2 Ahm-et123 yazmış: merhaba c diskimi boşaltmak istiyorum fakat içinde windowsda var ayrıca d diskimde var ve windowsum lisanssız yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Neyini boşaltcaksınız? Windows'u silemezsiniz C deki. D'deki Windows'u silmek için Windows ile ilgili dosyaları silin ama düşük bir ihtimal hatalar meydana gelebilir.
Ahm-et123 yazmış: merhaba c diskimi boşaltmak istiyorum fakat içinde windowsda var ayrıca d diskimde var ve windowsum lisanssız yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Neyini boşaltcaksınız? Windows'u silemezsiniz C deki. D'deki Windows'u silmek için Windows ile ilgili dosyaları silin ama düşük bir ihtimal hatalar meydana gelebilir.
A Ahm-et123 80+ Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ahmet 18 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 c de windows hariç her şeyi silmek istiyorum d de windows yok