Neler Yeni

C# Haber Otamasyonu Nasıl Yapabilirim

Nxion3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Özyurt
F8A46E1B-75AF-41ED-B446-7179FC6A672C.png

Nasıl yapabilirim c# bilen abilerim yardımcı olabilir mi?Ya da bilgi verirler mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mustafa Demirel
"Nasıl yapabilirim?" konusu çok uzun. Ben şimdi burada anlatmaya başlasam, hem uzun bir yazı olur hem tam olarak anlamazsın.

Bunun yerine yapmaya başla ve yaşadığın sorunlar için yardım isteyerek bu konuda destek alabilirsin.
Her konuda yardımcı olmaya çalışabilirim sana. Ancak bütün projeyi nasıl yapacağını açıklayamam.

Daha önce programlamaya giriş yaptın mı? neler yaptın, Wpf teknolojisi biliyor musun?

Nxion3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Özyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Nasıl yapabilirim?" konusu çok uzun. Ben şimdi burada anlatmaya başlasam, hem uzun bir yazı olur hem tam olarak anlamazsın.

Bunun yerine yapmaya başla ve yaşadığın sorunlar için yardım isteyerek bu konuda destek alabilirsin.
Her konuda yardımcı olmaya çalışabilirim sana. Ancak bütün projeyi nasıl yapacağını açıklayamam.

Daha önce programlamaya giriş yaptın mı? neler yaptın, Wpf teknolojisi biliyor musun?
Giriş yaptım fakat şuan ne yapacagımı bilmiyorum açıkçası ilk olarak ne yaparak başlamalıyım veritabanı dosyaları var fakat nasıl yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mustafa Demirel
Giriş yaptım fakat şuan ne yapacagımı bilmiyorum açıkçası ilk olarak ne yaparak başlamalıyım veritabanı dosyaları var fakat nasıl yapabilirim
Nasıl gireceğimi bilmiyorum çünkü yine aynı şekilde cevap veriyorsun :)

İlk olarak temeli oluşturacaksın. Bilgileri alıp kaydettirmeyi, veritabanı bağlantılarını sağlamalısın.
Konuları internet üzerinden araştırıp, ilgili videoları takiben bilgi edinebilirsin.

Buradaki hocanın anlattıklarına bir bakarsan,

Nxion3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Özyurt
Mesela tasarımını nasıl yapacagım

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mustafa Demirel
Mesela tasarımını nasıl yapacagım
Form ile çalışıyorsan,
Toolbox kutusundan elementler koyabilirsin. Sağ tarafta ise Properties penceresi ile bunlara farklı özellikler katabilirsin.
Wpf için xaml ekranını kullanırsın, xaml ile componentleri ekleyip, üzerinde değişiklikler gerçekleştirilir.

Nxion3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Özyurt
Form ile çalışıyorsan,
Toolbox kutusundan elementler koyabilirsin. Sağ tarafta ise Properties penceresi ile bunlara farklı özellikler katabilirsin.
Wpf için xaml ekranını kullanırsın, xaml ile componentleri ekleyip, üzerinde değişiklikler gerçekleştirilir.
Teşekkür ederim form ile çalışacagım şuan kafamda tasarlıyorum bazı konuları bilmiyorum araştırdım ama bulamadım pek mesela yoruma yorum yazma gibi özelligi nasıl eklerim?

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
Teşekkür ederim form ile çalışacagım şuan kafamda tasarlıyorum bazı konuları bilmiyorum araştırdım ama bulamadım pek mesela yoruma yorum yazma gibi özelligi nasıl eklerim?
Yorum yazıldığı zaman veritabanına kaydedeceksin, o habere girildiğinde veritabanından haberleri çekeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,369
Üyeler
166,363
Son üye
Muhammed Mervan Çelik
Top Bottom