- Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım hocam videoyu ben bi izliyimListbox ise sorun orda olabilir datagridview kullanarak yapmıştım ben
anladım hocam videoyu ben bi izliyimListbox ise sorun orda olabilir datagridview kullanarak yapmıştım ben
Veri tabanında nasıl kaydediyorsa tarihi aynı şekilde yazman lazım c#'daki sorguda da. DB de gün yazıyla yazıyorsa sorguda da yazıyla yazması lazım. Sen hepsini sayıyla gönderiyorsun.nasıl çözerim hocam yardımcı olursan sevinirim
hocam sizede zahmet vericem ama bunun için bir kod parçacığı yazarmısınız yada ben kodu atayım siz düzenleseniz?Veri tabanında nasıl kaydediyorsa tarihi aynı şekilde yazman lazım c#'daki sorguda da. DB de gün yazıyla yazıyorsa sorguda da yazıyla yazması lazım. Sen hepsini sayıyla gönderiyorsun.
Hocam ben size link atayım burdan bakın hangi format nasıl output veriyor; https://www.c-sharpcorner.com/blogs/date-and-time-format-in-c-sharp-programming1hocam sizede zahmet vericem ama bunun için bir kod parçacığı yazarmısınız yada ben kodu atayım siz düzenleseniz?
teşekkür ederim hocam.Hocam ben size link atayım burdan bakın hangi format nasıl output veriyor; https://www.c-sharpcorner.com/blogs/date-and-time-format-in-c-sharp-programming1
hocam hata vermiyorHatayı söyler misin?
hocam hata vermiyor
hocam hata vermiyor bul butonuna tıkladığımda tepki dahi yok.Hata mesajını iletir misin ? Arkadaşlarında dediği gibi tarihden dönen veri veri tabanındaki veri formatı ile aynı format olmadığından veya aynı veri olmadığından sorgulamada hata alıyorsun gibi geldi banada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DateTime.Now.ToString("dd MMMM yyyy dddd")hocam hata vermiyor bul butonuna tıkladığımda tepki dahi yok.
hocam verdiğiniz date formatı işe yaradı çalışıyor artık günlerce araştırdım yapamamıştım çok teşekkür ederim.DateTime.Now.ToString("dd MMMM yyyy dddd")
Breakpoint kullanarak dönen değere bakar mısın şirketteyim bakamıyorum
Alıntıyı görüntüle
Kontrol ettiğimde değer senin veritabanındaki değer gibi dönüyor.
Araştıra araştıra yaptığın için sana çok büyük katkısı olacaktır. Yine aklına takılırsa bir şey yazabilirsin.hocam verdiğiniz date formatı işe yaradı çalışıyor artık günlerce araştırdım yapamamıştım çok teşekkür ederim.