C# için hangi sertifika işe alımda beni öne çıkarır?

Reaksiyon skoru
13
Bu soruyu sorma amacım,yazılım alanında C# diline odaklandığım için, bu alandaki bilginliğimi belgelendirecek ve iş başvurularında beni rakiplerimden ayıracak bir sertifika arıyor olmam.
Hangi sertifikaların sektörde geçerliliği olduğunu ve işverenler tarafından ciddiye alındığı hakkında bilgi almak istiyorum.

Maalesef sertifika dikkate alınmıyor. İyi bir diploman varsa işe yarar. Diğer şeyler şehir efsanesi.

Diploma da yetmez, sınav yapıyorlar.

Bu soruyu sorma amacım,yazılım alanında C# diline odaklandığım için, bu alandaki bilginliğimi belgelendirecek ve iş başvurularında beni rakiplerimden ayıracak bir sertifika arıyor olmam.
Hangi sertifikaların sektörde geçerliliği olduğunu ve işverenler tarafından ciddiye alındığı hakkında bilgi almak istiyorum.
Hiçbir sertifika veya diplomanın en ufak bir anlamı yok.
Arkadaşın dediği gibi githubınız sizin ne olduğunuzu gösterir. Projelerinizin niteliğidir önemli olan.

Yok yarım gün çalışıyorum bi yerde geri kalan zamana da sınava hazırlanıyorum üniversiteye girmek amacım sonrasına bakarız iş bi şekil bulunur
İş aramanın da bir mevsimi varda. Bu günlerde iş bulamayan bir sonraki Yaz başlangıcını beklemek zorunda kalır.

lise seviyesinde bilişim okuyorum o yüzden githubda vs. projem yok nasıl projeler yapabilirim veya nerden bulabilirim proje fikri

Geri