C# için hangi sertifika işe alımda beni öne çıkarır?

Hem işe alan hem de işe alınan tarafta bulundum. Sertifikalar açıkçası kimsenin umrunda değil. Hatta şöyle diyeyim, sertifika aldığını söyleyen aday bende soru işareti bırakıyordu. Acaba yazılımı severek, gün içinde yapmıyor da sadece para kazanmak için mi öğrenmiş diye.

En güzeli dolu bir GitHub profili. Bu GitHub profilindeki projelerde canlı demo'larınızı da listelemeyi ihmal etmeyin. Bu tarz adayla diğerlerinin önüne geçiyor.

Başarılar dilerim.

Hem işe alan hem de işe alınan tarafta bulundum. Sertifikalar açıkçası kimsenin umrunda değil. Hatta şöyle diyeyim, sertifika aldığını söyleyen aday bende soru işareti bırakıyordu. Acaba yazılımı severek, gün içinde yapmıyor da sadece para kazanmak için mi öğrenmiş diye.

En güzeli dolu bir GitHub profili. Bu GitHub profilindeki projelerde canlı demo'larınızı da listelemeyi ihmal etmeyin. Bu tarz adayla diğerlerinin önüne geçiyor.

Başarılar dilerim.
teşekkürler

Biraz sallamasyon yazılmış başlıkta. Sertifikanın inanılmaz ağır bastığı alanlar var. Security, cloud gibi. Türkiye'de zort bankasında işe gireceksen bunlar lazım değil tabii ki. C# özelinde sertifika çok mantıklı bir şey değil zaten üstüne iş tecrüben olacak. Buna ek olarak AZ-204 tarzı şeyler alırsan iyi besler. C#'ı ne için kullandığına göre değişir tabii ki. Web alanı için böyle. Devops veya cloud sertifikaların olursa hem buyum hem de bunu biliyorum diye gösterebileceğin bir şey olur.

Sertifika neye verilmiş? Kim vermiş? Duruma göre değişir. Si şarp biliyom sertifikasını kimse takmaz. Sertifika diploma görevi görmez. Özel bir alan için se, o alanda iş yapanlalar ilgilenir.

Geri