Neler Yeni

C# ile mc sunucuma client yaparken textbox hatası çözüm?

RuzgarO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rüzgar Orhan
C# ile mc sunucuma client yaparken textbox koyma çalışınca hata veriyor çözümü nedir?

1661120742884.png

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
projeyi mediafire a uploadlayıp atabilirmisin özelden

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail Kaygısız
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Tasarım-Kodlama, Programlama Dilleri, Web Tasarım ve Kodlama
C# ile mc sunucuma client yaparken textbox koyma çalışınca hata veriyor çözümü nedir?

Alıntıyı görüntüle
Tasarım yaparken yanlışlıkla bir yere 2 kez tıklamış olabilirsin. Bu da arka planda otomatik event oluşturup seni de o eventin kodlanacağı dosyaya yönlendirmiş olabilir. Kod dosyasından event için ayarlanan metodu manuel olarak silersen arka planda silinmeyeceği için böyle hatalar verebilir. Hatanın sebebi bu mudur bilmiyorum ama genelde Windows Forms da çalışırken alınan hataların çoğu bundan kaynaklı.

Eğer hata buysa çözümü form dosyasının C# dosyasından tanımlanan eventi silmektir. Dosyayı açtığında hata verecektir zaten o satır muhtemelen. Eğer bulamazsan google da arat daha önce benzer hatayı mutlaka alan çıkmıştır.

RuzgarO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rüzgar Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
projeyi mediafire a uploadlayıp atabilirmisin özelden
Özelden atmayı bilmiyorum profil mesajlarına attım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paket hatası buldum bu yüzden olabilir mi.
'Guna.UI2.WinForms 2.0.3.4' paketi, proje hedef çerçevesi 'net5.0-windows7.0' yerine '.NETFramework,Version=v4.6.1, .NETFramework,Version=v4.6.2, .NETFramework,Version=v4.7, .NETFramework,Version=v4.7.1, .NETFramework,Version=v4.7.2, .NETFramework,Version=v4.8' kullanılarak geri yüklendi. Bu paket projenizle tamamen uyumlu olmayabilir.

NU1701
1661160333331.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail Kaygısız
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Tasarım-Kodlama, Programlama Dilleri, Web Tasarım ve Kodlama
Özelden atmayı bilmiyorum profil mesajlarına attım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paket hatası buldum bu yüzden olabilir mi.
'Guna.UI2.WinForms 2.0.3.4' paketi, proje hedef çerçevesi 'net5.0-windows7.0' yerine '.NETFramework,Version=v4.6.1, .NETFramework,Version=v4.6.2, .NETFramework,Version=v4.7, .NETFramework,Version=v4.7.1, .NETFramework,Version=v4.7.2, .NETFramework,Version=v4.8' kullanılarak geri yüklendi. Bu paket projenizle tamamen uyumlu olmayabilir.

NU1701
Alıntıyı görüntüle
Bununla da ilgili olabilir. Google'da aratmayı deneyin daha önce mutlaka karşılaşan vardır.

RuzgarO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rüzgar Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu buldum .net 5.0 ve 6.0 da desteklemiyomuş en iyi 4.7.2 destekliyomuş denicem büyük ihtimal olur sorun koduna baktım anladığım kadarıyla sorun bu.

Top Bottom