Yazım hatalari varmı? Ve doğru değişkenlerin doğru olduğu , Kütüphane Cağirmada eksikliklerC# ile mc sunucuma client yaparken textbox koyma çalışınca hata veriyor çözümü nedir?
Alıntıyı görüntüle
Tasarım yaparken yanlışlıkla bir yere 2 kez tıklamış olabilirsin. Bu da arka planda otomatik event oluşturup seni de o eventin kodlanacağı dosyaya yönlendirmiş olabilir. Kod dosyasından event için ayarlanan metodu manuel olarak silersen arka planda silinmeyeceği için böyle hatalar verebilir. Hatanın sebebi bu mudur bilmiyorum ama genelde Windows Forms da çalışırken alınan hataların çoğu bundan kaynaklı.C# ile mc sunucuma client yaparken textbox koyma çalışınca hata veriyor çözümü nedir?
Alıntıyı görüntüle
Özelden atmayı bilmiyorum profil mesajlarına attım.projeyi mediafire a uploadlayıp atabilirmisin özelden
Bununla da ilgili olabilir. Google'da aratmayı deneyin daha önce mutlaka karşılaşan vardır.Özelden atmayı bilmiyorum profil mesajlarına attım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paket hatası buldum bu yüzden olabilir mi.
'Guna.UI2.WinForms 2.0.3.4' paketi, proje hedef çerçevesi 'net5.0-windows7.0' yerine '.NETFramework,Version=v4.6.1, .NETFramework,Version=v4.6.2, .NETFramework,Version=v4.7, .NETFramework,Version=v4.7.1, .NETFramework,Version=v4.7.2, .NETFramework,Version=v4.8' kullanılarak geri yüklendi. Bu paket projenizle tamamen uyumlu olmayabilir.
NU1701
Alıntıyı görüntüle
Bulamadım.Bununla da ilgili olabilir. Google'da aratmayı deneyin daha önce mutlaka karşılaşan vardır.