Neler Yeni

C++ ile web sitesinden veri çekmek

En İyi Cevap
1
Yapacağın işleme uygun bir dil seçmen daha doğru olur öncelikle. Ne yapmak istediğini tam olarak anlamadım fakat bir endpointe gidip veri almayı C++ ile yapmak çok mantıklı değil. Java, C# gibi diller web tabanlı servisler için çok daha uygun diller ayrıca arayüz de tasarlayacağın yapılar mevcut.

_LX_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
Evren, samanyolu galaksisi, güneş sistemi, dünya.
İsim
Çınar Yılmaz
Instagram
matsukobayashi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapacağın işleme uygun bir dil seçmen daha doğru olur öncelikle. Ne yapmak istediğini tam olarak anlamadım fakat bir endpointe gidip veri almayı C++ ile yapmak çok mantıklı değil. Java, C# gibi diller web tabanlı servisler için çok daha uygun diller ayrıca arayüz de tasarlayacağın yapılar mevcut.
Linux için CLI bir uygulama yapıyorum ve CLI yapmayı ben istiyorum. İstediğim şu: benim uygulamama bir veri girilecek ve istenilen veriyi bir web sitesinden çekecek bir uygulama.

En İyi Cevap
1
Linux için CLI bir uygulama yapıyorum ve CLI yapmayı ben istiyorum. İstediğim şu: benim uygulamama bir veri girilecek ve istenilen veriyi bir web sitesinden çekecek bir uygulama.

Sitenin sana belirli bir enpointte belirli bir formatta veriyi sunması gerek. Sen bu url'e http isteği atarak veriye ulaşacaksın. Kısaca bir backend yazacaksın. Sana hızlı gitmen için araba veriyorum sen kaplumbağada nasıl giderim diyorsun. C++'ın kullanım amacı bu değil.

İlla diyorsan yapayım libcurl'ü araştırabilirsin.

Top Bottom