Önce gidiceğiniz alanı seçmeniz gerek.Web alanındanmı ilerleyeceksiniz , oyun sektörümü veayre.Ayrıca bana Rotangar#2224 dende ulaşabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.yazılım dünyasına giriş yapacağım ve altyapısızım. c++ öğrenmeden önce bir dil bilmem gerekli mi ? yoksa 0 dan kurs alırsam c++ için herşeyi anlatırlar mı
Benim önerim javayı öğren. Javayı öğrendikten sonra diğer dilleri öğrenmen çok çok daha kolay olacaktır.
UE4 başta olmak üzere oyun yazabilmek için geliştirme yapmak istiyorum. web tasarım ve robotik odlamayla işimin olamamsını istiyorum.Önce gidiceğiniz alanı seçmeniz gerek.Web alanındanmı ilerleyeceksiniz , oyun sektörümü veayre.Ayrıca bana Rotangar#2224 dende ulaşabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
C öğren daha iyi olur C++ çok zorlar robotik kodlama çok eğlenceli olur hocam. C kitapları al gece gündüz çalışmak o kadar eğlenceli oluyordu ki 1 yıl önce fln şuan düz liseye gittiğim içinUE4 başta olmak üzere oyun yazabilmek için geliştirme yapmak istiyorum. web tasarım ve robotik odlamayla işimin olamamsını istiyorum.
Unreal Engine = C++UE4 başta olmak üzere oyun yazabilmek için geliştirme yapmak istiyorum. web tasarım ve robotik odlamayla işimin olamamsını istiyorum.
türkçe kitap var mı ? cahillik kadar değil ama çok az ingilizcem varC öğren daha iyi olur C++ çok zorlar robotik kodlama çok eğlenceli olur hocam. C kitapları al gece gündüz çalışmak o kadar eğlenceli oluyordu ki 1 yıl önce fln şuan düz liseye gittiğim için
reis işte bunlardan birini öğrenmek için altyapıya ihtiyacım var mı diye soruyorumUnreal Engine = C++
Unity = C#
oyun için bunlardan birini öğrenmeniz gerek, altyapıya gerek yok fakat zorlanabilirsiniz.
Robotik kodlama/yapay zeka için ise Python, Windows uygulama kodlamak içinde C# öğrenebilirsiniz.
Web için PHP/HTML/JS/CSS
Hocam ben başta web tarafında HTML/PHP ile başladım sonra site işlerini bırakıp C# geçtim. Ki zaten HTML/PHP ile C#'ın pek alakası yok. Azimli olursan her türlü öğrenirsintürkçe kitap var mı ? cahillik kadar değil ama çok az ingilizcem var
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis işte bunlardan birini öğrenmek için altyapıya ihtiyacım var mı diye soruyorum