Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
İlk önce tabii ki de C# öğrenmelisiniz ardından Unity için gerekli olan değişkenleri ve kütüphaneleri öğrenmeniz gerekmekte.
Ne kadar ilerlerim bende bilemiyorum , zaman gösterecek bakalımHocam oyun işi çok zor ya.
Uygulama geliştirmek mesela daha basit.
Biraz değil baya karmaşık ben 60-70 satırlık komutlarda bile algoritmayı kuramamıştım.
Sne düşün he eğer aklın basıyorsa sana kolay gelebilir bu tamamen senin düşünme yetinle alakalı.
Hocam ilgin ve azmin var ise olur her türlü yoksa zaten istesen de olmaz.Ne kadar ilerlerim bende bilemiyorum , zaman gösterecek bakalım
Anladım . Peki bu değişken ve kütüphaneler unity için hazırlanmış olan kurslarda nasıl erişebilir ve kullanabiliriz belirtiliyordur herhalde değil mi hocam ?İlk önce tabii ki de C# öğrenmelisiniz ardından Unity için gerekli olan değişkenleri ve kütüphaneleri öğrenmeniz gerekmekte.
Üni 1 e başlayacağım bir yandanda boş kalan zamanlarimi oyun oynamak yerine bu tarz şeylerle doldurmak istedim . Üniversite de yazılım kulübü varmış oradan da destek alarak ilerlemeyi istiyorum . Içimde istek var heyecanda var ilk heves değildir umarım )Hocam ilgin ve azmin var ise olur her türlü yoksa zaten istesen de olmaz.
merhaba hocam ne yaptınız durum nedır cevap beklıyorum bende merak edıyorum unıty oyun ıslerını falanÇok teşekkürler hocam . Bir işi seversem genelde azimli olurum bırakmam . Bakalım artık bir denemek istiyorum .Btk dersleri verimsiz gelirse udemy ye yönelebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır , yazdım bunu bir kenara .