Unity için 0 dan c# öğrenmek zor mu ?

İlk önce tabii ki de C# öğrenmelisiniz ardından Unity için gerekli olan değişkenleri ve kütüphaneleri öğrenmeniz gerekmekte.

Hocam oyun işi çok zor ya.
Uygulama geliştirmek mesela daha basit.

Biraz değil baya karmaşık ben 60-70 satırlık komutlarda bile algoritmayı kuramamıştım.
Sne düşün he eğer aklın basıyorsa sana kolay gelebilir bu tamamen senin düşünme yetinle alakalı.
Ne kadar ilerlerim bende bilemiyorum , zaman gösterecek bakalım :)

İlk önce tabii ki de C# öğrenmelisiniz ardından Unity için gerekli olan değişkenleri ve kütüphaneleri öğrenmeniz gerekmekte.
Anladım . Peki bu değişken ve kütüphaneler unity için hazırlanmış olan kurslarda nasıl erişebilir ve kullanabiliriz belirtiliyordur herhalde değil mi hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ilgin ve azmin var ise olur her türlü yoksa zaten istesen de olmaz.
Üni 1 e başlayacağım bir yandanda boş kalan zamanlarimi oyun oynamak yerine bu tarz şeylerle doldurmak istedim . Üniversite de yazılım kulübü varmış oradan da destek alarak ilerlemeyi istiyorum . Içimde istek var heyecanda var ilk heves değildir umarım :))

Çok teşekkürler hocam . Bir işi seversem genelde azimli olurum bırakmam . Bakalım artık bir denemek istiyorum .Btk dersleri verimsiz gelirse udemy ye yönelebilirim 👍🏻
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır , yazdım bunu bir kenara .
merhaba hocam ne yaptınız durum nedır cevap beklıyorum bende merak edıyorum unıty oyun ıslerını falan :)

Geri