Star trek
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 953
C# yada başka bir dil bilgisi gerekmez. Videoları izle.Ben daha c# dilini öğrenmedimki, sağol ama yinede
C# yada başka bir dil bilgisi gerekmez. Videoları izle.Ben daha c# dilini öğrenmedimki, sağol ama yinede
Sen öyle mi yaptın?Dilden önce algoritma ve programlama mantığını öğrenmen gerek. Daha sonra ise C# ile başlayabilirsin. Oyun yapmak için oyun motorları kullanılır. En popüler olanlardan biri Unreal Engine motorudur. C++ dilini kullanıyor. Zaten çoğu oyun C++ ile yazılıyor. C#'dan sonra C++ öğrenerek devam edebilirsin.
Hayır hocam ama ben programlamaya C# ile başladım ama tabi ondan önce algoritma ve akış diyagramlarını öğrendim.Sen öyle mi yaptın?
40₺ ye gördüm hocam şuan alıyımmıUdemy etkili olablir bu süre içerisinde siteye girdiğin zaman yukarıda indirim görüyorsan direk kap bir eğitim seti genelde 200-400 ₺ arası paketler 35₺ ye satılıyor aşırı iyi oluyor bu yüzden
Ben Udemy'e para vermem. İnternet'ten araştır. Ben öyle yapıyorum. İnternet bir Okyanus. Ne ararsan var.Gerek yokmu almaya
İlk önce c# dilini öğrenerek başlamam lazım değilmi, algoritmaya gerek varmıBen Udemy'e para vermem. İnternet'ten araştır. Ben öyle yapıyorum. İnternet bir Okyanus. Ne ararsan var.
Algoritma dilin parçası. Türkçe bilmeden önce gramerini öğrenemezsin.İlk önce c# dilini öğrenerek başlamam lazım değilmi, algoritmaya gerek varmı