C program dili nasıl öğrenilir ?

Arkadaşlar ben 10. sınıf bilişim öğrencisiyim c# gördük ama hiç oyun yapılabilecek gibi değil c# ile oyun yapan bir viddeo var mı

Basic ile yaptım oldu. C# ile de olur. Olmaması için bir neden yok. Ama Kodu ile daha kolay.

Dilden önce algoritma ve programlama mantığını öğrenmen gerek. Daha sonra ise C# ile başlayabilirsin. Oyun yapmak için oyun motorları kullanılır. En popüler olanlardan biri Unreal Engine motorudur. C++ dilini kullanıyor. Zaten çoğu oyun C++ ile yazılıyor. C#'dan sonra C++ öğrenerek devam edebilirsin.

Dilden önce algoritma ve programlama mantığını öğrenmen gerek. Daha sonra ise C# ile başlayabilirsin. Oyun yapmak için oyun motorları kullanılır. En popüler olanlardan biri Unreal Engine motorudur. C++ dilini kullanıyor. Zaten çoğu oyun C++ ile yazılıyor. C#'dan sonra C++ öğrenerek devam edebilirsin.
Sen öyle mi yaptın?

Udemy etkili olablir bu süre içerisinde siteye girdiğin zaman yukarıda indirim görüyorsan direk kap bir eğitim seti genelde 200-400 ₺ arası paketler 35₺ ye satılıyor aşırı iyi oluyor bu yüzden

Udemy etkili olablir bu süre içerisinde siteye girdiğin zaman yukarıda indirim görüyorsan direk kap bir eğitim seti genelde 200-400 ₺ arası paketler 35₺ ye satılıyor aşırı iyi oluyor bu yüzden
40₺ ye gördüm hocam şuan alıyımmı

İlk önce c# dilini öğrenerek başlamam lazım değilmi, algoritmaya gerek varmı
Algoritma dilin parçası. Türkçe bilmeden önce gramerini öğrenemezsin.
Her dilin grameri biraz farklıdır. Programlama için de geçerli.

Kodu kullanacaksan C# gerekmiyor, çünkü seçenekler arasından ekliyorsun. Ama ingilizce şart çünkü videolar ingilizce.

Programlama öğrenirsen daha çok şey öğrenmiş olursun. Daha çok ta çaba göstermen gerekecek.

Ben oyunu şimdilik unutup C# öğrenmeni tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,079
Üyeler
186,572
Son üye
Allahsız Buğra
Geri