V vpro 80+ Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 229 Dahası Reaksiyon skoru 133 İsim omer 3 Mayıs 2020 #14 Hocam ödevdeki örneğe göre anladım ben. Array1 array 2 deki elemanların içindeki sayıların adresini büyükten küçüğe tutacak diye anladım ama yanlış anlamış olabilirim.
Hocam ödevdeki örneğe göre anladım ben. Array1 array 2 deki elemanların içindeki sayıların adresini büyükten küçüğe tutacak diye anladım ama yanlış anlamış olabilirim.
GHOSTTt 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim x 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 hocam doğru anlamıssın açıklamalar yeteriz kalıyor ama şöyle bir durumda mevcut adres değişmiyecek
V vpro 80+ Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 229 Dahası Reaksiyon skoru 133 İsim omer 3 Mayıs 2020 #16 Array2 nin tutulduğu adresler değişmiyor. İçeriğide değişmiyor. Değişen sadece array1 in tuttuğu adresler yukarıdaki kodda.
Array2 nin tutulduğu adresler değişmiyor. İçeriğide değişmiyor. Değişen sadece array1 in tuttuğu adresler yukarıdaki kodda.
GHOSTTt 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim x 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 vpro yazmış: Array2 nin tutulduğu adresler değişmiyor. İçeriğide değişmiyor. Değişen sadece array1 in tuttuğu adresler yukarıdaki kodda. Devamı için tıklayın... Tamamdır halettim soruya gore doğru çözüm bu çok teşekkü rediyorum yardımınız için #include<stdio.h> #include<stdlib.h> } Son düzenleme: 3 Mayıs 2020
vpro yazmış: Array2 nin tutulduğu adresler değişmiyor. İçeriğide değişmiyor. Değişen sadece array1 in tuttuğu adresler yukarıdaki kodda. Devamı için tıklayın... Tamamdır halettim soruya gore doğru çözüm bu çok teşekkü rediyorum yardımınız için #include<stdio.h> #include<stdlib.h> }