Neler Yeni

Öneri C24G2AE monitörü alicam başka öneriniz varmi

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
Taha yücel
Arkadaşlar, https://www.itopya.com/aoc-236-c24g...-2xdp-freesync-premium-curved-gaming-monitor/ bu monitörü almayı düşünüyorum indirimli olduğu için başka tavsiyeniz var mi onun dışında panelde va olması hiç sorun değil tn bile alabilirim fps oyuncusuyum bu fiyata 165hz başka monitör yok gibi oyuzden bunu istedim varsa başka öneriniz bekliyorum bide sorunu varmıdır?
Ben bunu kullaniyorum aralarinda fark bulamadim ama hz panel felan ayni girislerinde farklilik var heralde benimki daha mi fazla ne

Çok güzel bir monitör çok memnunum almani öneririm hem curved güzel oyunlarda herhangi bir sıkıntısı olmaz zaten asiri fark etmiyon bile curvedi

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,827
İsim
Mert Metshi
Orada da 1.900 TL'den düşmüş. Hangisi doğru hangisi yanlış belli değil :D En iyisi en ucuzunu almak.
Önce yüksek fiyat yazıp düşürüyorlar aslında normal fiyatı 1600 tl her üründe böyle yapıyorlar malesef

MerTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mert Taha Engin
Ben bunu kullaniyorum aralarinda fark bulamadim ama hz panel felan ayni girislerinde farklilik var heralde benimki daha mi fazla ne

Çok güzel bir monitör çok memnunum almani öneririm hem curved güzel oyunlarda herhangi bir sıkıntısı olmaz zaten asiri fark etmiyon bile curvedi
Aynı monitör tek fark senin monitorunun ayak kısmı uzun 😁 teşekkürler yorumun için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,898
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom