Neler Yeni

C24G2U aşırı ghosting sorunu

Executhor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berkay
Arkadaşlar monitörden memnunum lakin siyahlarda aşırı ghosting hissediliyor. Şuan bu durumdan çok muzdaribim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Arkadaşlar monitörden memnunum lakin siyahlarda aşırı ghosting hissediliyor. Şuan bu durumdan çok muzdaribim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
hocam ben yeni aldım bi sorun yok gibi ayarlardan biraz ugraşıp halledebilirsiniz

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Bende 27 inch olanı var harbi sıkıntı ya. Parlaklığı fulleyip birkaç ince ayar yapılması lazımdı öyle biraz azaltmıştım ben. Şuan bilmiyorum ama yabancı forumlarda youtube de bulabilirsin. Telde olmasam bulur atardım.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Halledemedim hocam. Eğer bir bilginiz var ise yardımcı olur musunuz?
hocam monitör bugün geldi geldigi gibi açtıgım konudaki testleri yaptım herhangi bir sorun yok gibi görünüyor

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Arkadaşlar ben de C24G2U almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
hocam ben almadan önce hayvab gibi araştırdım orta seviye ingilizcem var yabancı forumlarda ,sitelerde vs. araştırdım monitöre kötü diyen çok ilginçtir hiç göremedim bence gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz herhangi bir sorunu yok renk olarak ips hem 144 hz ekranıda iyi daha ne olsun diyorum ben

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
hocam ben almadan önce hayvab gibi araştırdım orta seviye ingilizcem var yabancı forumlarda ,sitelerde vs. araştırdım monitöre kötü diyen çok ilginçtir hiç göremedim bence gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz herhangi bir sorunu yok renk olarak ips hem 144 hz ekranıda iyi daha ne olsun diyorum ben
24G2U değil hocam, C24G2U bahsettiğim model ama teşekkürler yine de.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün

B0ra

80+ Bronze
Bende 27 inch olanı var harbi sıkıntı ya. Parlaklığı fulleyip birkaç ince ayar yapılması lazımdı öyle biraz azaltmıştım ben. Şuan bilmiyorum ama yabancı forumlarda youtube de bulabilirsin. Telde olmasam bulur atardım.
Gözleriniz de sorun mu var? Telefonda olunca bişey oluyor ne hikmetse.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Gözleriniz de sorun mu var? Telefonda olunca bişey oluyor ne hikmetse.
Eski telefonum var kasıyor. Ayrıca yabancı forumlarda bulmuştum çözümü. Yani mobilden olacak iş değil hatırlamıyorum da iyice incelemem lazım bulmak için. Böyle yargı kesmeden önce anlayış göstermem lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra

B0ra

80+ Bronze
Eski telefonum var kasıyor. Ayrıca yabancı forumlarda bulmuştum çözümü. Yani mobilden olacak iş değil hatırlamıyorum da iyice incelemem lazım bulmak için. Böyle yargı kesmeden önce anlayış göstermem lazım.
Kusura bakmayın bazı telefon cahilleri var da. Telefondayım yapamam/telefondayım giremem gibi laflar ediyorlar. Öylelerine sinir oluyorum da 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,248
Üyeler
165,150
Son üye
S4lamanca
Top Bottom