hocam ben yeni aldım bi sorun yok gibi ayarlardan biraz ugraşıp halledebilirsinizArkadaşlar monitörden memnunum lakin siyahlarda aşırı ghosting hissediliyor. Şuan bu durumdan çok muzdaribim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Halledemedim hocam. Eğer bir bilginiz var ise yardımcı olur musunuz?hocam ben yeni aldım bi sorun yok gibi ayarlardan biraz ugraşıp halledebilirsiniz
hocam monitör bugün geldi geldigi gibi açtıgım konudaki testleri yaptım herhangi bir sorun yok gibi görünüyorHalledemedim hocam. Eğer bir bilginiz var ise yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar monitörden memnunum lakin siyahlarda aşırı ghosting hissediliyor. Şuan bu durumdan çok muzdaribim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Arkadaşlar ben de C24G2U almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?hocam monitör bugün geldi geldigi gibi açtıgım konudaki testleri yaptım herhangi bir sorun yok gibi görünüyor
hocam ben almadan önce hayvab gibi araştırdım orta seviye ingilizcem var yabancı forumlarda ,sitelerde vs. araştırdım monitöre kötü diyen çok ilginçtir hiç göremedim bence gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz herhangi bir sorunu yok renk olarak ips hem 144 hz ekranıda iyi daha ne olsun diyorum benArkadaşlar ben de C24G2U almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
24G2U değil hocam, C24G2U bahsettiğim model ama teşekkürler yine de.hocam ben almadan önce hayvab gibi araştırdım orta seviye ingilizcem var yabancı forumlarda ,sitelerde vs. araştırdım monitöre kötü diyen çok ilginçtir hiç göremedim bence gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz herhangi bir sorunu yok renk olarak ips hem 144 hz ekranıda iyi daha ne olsun diyorum ben
hocam onu kullanmadıgım için bilemem fakat özellikleri gayet iyi diyorsanız bir araştırayım24G2U değil hocam, C24G2U bahsettiğim model ama teşekkürler yine de.
Gözleriniz de sorun mu var? Telefonda olunca bişey oluyor ne hikmetse.Bende 27 inch olanı var harbi sıkıntı ya. Parlaklığı fulleyip birkaç ince ayar yapılması lazımdı öyle biraz azaltmıştım ben. Şuan bilmiyorum ama yabancı forumlarda youtube de bulabilirsin. Telde olmasam bulur atardım.
pc de daha kolay çünkü belli ki üşenmiş haklıdaGözleriniz de sorun mu var? Telefonda olunca bişey oluyor ne hikmetse.
Eski telefonum var kasıyor. Ayrıca yabancı forumlarda bulmuştum çözümü. Yani mobilden olacak iş değil hatırlamıyorum da iyice incelemem lazım bulmak için. Böyle yargı kesmeden önce anlayış göstermem lazım.Gözleriniz de sorun mu var? Telefonda olunca bişey oluyor ne hikmetse.
Kusura bakmayın bazı telefon cahilleri var da. Telefondayım yapamam/telefondayım giremem gibi laflar ediyorlar. Öylelerine sinir oluyorum daEski telefonum var kasıyor. Ayrıca yabancı forumlarda bulmuştum çözümü. Yani mobilden olacak iş değil hatırlamıyorum da iyice incelemem lazım bulmak için. Böyle yargı kesmeden önce anlayış göstermem lazım.