C4U Akıllı Güvenlik Kamerası 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p - 637JBU
749 TL sepette -satıcı Hepsiburada
Bunu apartmanın dışına koyabilir miyim bir montaj vs lazım mı?C4U Akıllı Güvenlik Kamerası 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p - 637JBU
şarj hızlı bitiyor xiaomi 2k olan modeli aldım balkona koydum gerçekten çok kullanışlı ama şarj meselesi problem 20.000mah pb koydum onu bile 2 günde tüketti gerçi o pb nin de batarya sağlığı ne durumda bilmiyorum.Bunu apartmanın dışına koyabilir miyim bir montaj vs lazım mı?
kaç paraşarj hızlı bitiyor xiaomi 2k olan modeli aldım balkona koydum gerçekten çok kullanışlı ama şarj meselesi problem 20.000mah pb koydum onu bile 2 günde tüketti gerçi o pb nin de batarya sağlığı ne durumda bilmiyorum.
Uzatma kablosu ile sabit takılı duruyor şuan.
Biraz daha pahalıya Tplink, Xiaomi kameralar da var. Acaba onlara göre zayıf kalır mı görüntü kalitesi ya da yazılım yönünden?Fiyatlar bindirim sonra indirim olmuş. Bu paraya Tplink tapo c200 varken bu çin malı alınmaz
Motora güvenlik amacıyla almayıp lanlıyorum alınır mı?Biraz daha pahalıya Tplink, Xiaomi kameralar da var. Acaba onlara göre zayıf kalır mı görüntü kalitesi ya da yazılım yönünden?
Tapo c200 için şöyle bir olumsuz eleştiri var. Ekstra ücret ödemeden hareket algılama, bebek telsizi gibi özellikler kullanılmıyor deniyor.
Görüntü kalitesi ve yazılım olarak geri kalacağıni sanmıyorum ama Tplink kendini kanıtlamış bir marka şüphesiz daha kalitelidir uzun ömürlü olacaktır. Bulut depolama bu tarz bütün ürünlerde ücretli ama dediğiniz özellikler de ücretli ise c4u bu konuda önde onda ücretsizBiraz daha pahalıya Tplink, Xiaomi kameralar da var. Acaba onlara göre zayıf kalır mı görüntü kalitesi ya da yazılım yönünden?
Tapo c200 için şöyle bir olumsuz eleştiri var. Ekstra ücret ödemeden hareket algılama, bebek telsizi gibi özellikler kullanılmıyor deniyor.
Çalınmayı engellemez bence ama suç duyurusunda bulunurken verilebilir çalındığında. Motor fiyatına göre çok ucuz olduğundan bence alınır. İyi disk kilidi, zincir varsa erken haber alınca hırsızlığı engellemeye faydası olur sanki.Motora güvenlik amacıyla almayıp lanlıyorum alınır mı?
Bebek kamerası özelliğinin ücretli olduğuna eminim, çok şikayet var o konuda, diğer ekstra çok özellik de ücretli deniyor.Görüntü kalitesi ve yazılım olarak geri kalacağıni sanmıyorum ama Tplink kendini kanıtlamış bir marka şüphesiz daha kalitelidir uzun ömürlü olacaktır. Bulut depolama bu tarz bütün ürünlerde ücretli ama dediğiniz özellikler de ücretli ise c4u bu konuda önde onda ücretsiz
Bulut depolama çok da gerekli değil aslında, ucuza bir hard disk bağlanabilir. Acaba bu ürün kablolu, kendi kutusuna kayıt yapan cctv kamera yerine tercih edilir mi? Otoparka 7 güvenlik kamerası kurulumuna 25 bin istemişler. Kablosuz güvenlik kamerası benim daha çok aklıma yatıyor kamera kalitesi aynı ise. Güvenlik kamerası görüntüleri genelde çamur gibi oluyor kameraları çok kötü.Görüntü kalitesi ve yazılım olarak geri kalacağıni sanmıyorum ama Tplink kendini kanıtlamış bir marka şüphesiz daha kalitelidir uzun ömürlü olacaktır. Bulut depolama bu tarz bütün ürünlerde ücretli ama dediğiniz özellikler de ücretli ise c4u bu konuda önde onda ücretsiz
Ben eşe dosta kamera kuruyorum basit bi iş zaten. Hikvison kamera 2 mp 500 lira hikvision 8 li Kayıt cihazı 1600 lira kablonun metresi 4 lira bnc bağlantı tane 20 lira 7 adet lazım ekran ve 1 tb hdd 3 bin lira ortalama 10 bine biter işçilik hariç o iş.Çalınmayı engellemez bence ama suç duyurusunda bulunurken verilebilir çalındığında. Motor fiyatına göre çok ucuz olduğundan bence alınır. İyi disk kilidi, zincir varsa erken haber alınca hırsızlığı engellemeye faydası olur sanki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bebek kamerası özelliğinin ücretli olduğuna eminim, çok şikayet var o konuda, diğer ekstra çok özellik de ücretli deniyor.
Bulut depolama çok da gerekli değil aslında, ucuza bir hard disk bağlanabilir. Acaba bu ürün kablolu, kendi kutusuna kayıt yapan cctv kamera yerine tercih edilir mi? Otoparka 7 güvenlik kamerası kurulumuna 25 bin istemişler. Kablosuz güvenlik kamerası benim daha çok aklıma yatıyor kamera kalitesi aynı ise. Güvenlik kamerası görüntüleri genelde çamur gibi oluyor kameraları çok kötü.
Çalınmayı engellemez bence ama suç duyurusunda bulunurken verilebilir çalındığında. Motor fiyatına göre çok ucuz olduğundan bence alınır. İyi disk kilidi, zincir varsa erken haber alınca hırsızlığı engellemeye faydası olur sanki.
Bebek kamerası özelliğinin ücretli olduğuna eminim, çok şikayet var o konuda, diğer ekstra çok özellik de ücretli deniyor.
Bulut depolama çok da gerekli değil aslında, ucuza bir hard disk bağlanabilir. Acaba bu ürün kablolu, kendi kutusuna kayıt yapan cctv kamera yerine tercih edilir mi? Otoparka 7 güvenlik kamerası kurulumuna 25 bin istemişler. Kablosuz güvenlik kamerası benim daha çok aklıma yatıyor kamera kalitesi aynı ise. Güvenlik kamerası görüntüleri genelde çamur gibi oluyor kameraları çok kötü.
Motorunu kontrol etmek için otoparkta wifi ve elektrik verebiliyorsan kendi işini çözebilirsin bu tip kameralarlaÇalınmayı engellemez bence ama suç duyurusunda bulunurken verilebilir çalındığında. Motor fiyatına göre çok ucuz olduğundan bence alınır. İyi disk kilidi, zincir varsa erken haber alınca hırsızlığı engellemeye faydası olur sanki.
Çok teşekkürler. Sizin kullandığınız hikvision kameraya göre bu konudaki ya da benzer xiaomi ya da tplink kameraların görüntü kalitesi nasıldır? Görüntü kalitesi biraz daha iyi olsun istiyorum. Otopark karanlık olacağı için sensör biraz büyük olsa iyi olur aslında.Ben eşe dosta kamera kuruyorum basit bi iş zaten. Hikvison kamera 2 mp 500 lira hikvision 8 li Kayıt cihazı 1600 lira kablonun metresi 4 lira bnc bağlantı tane 20 lira 7 adet lazım ekran ve 1 tb hdd 3 bin lira ortalama 10 bine biter işçilik hariç o iş.