🔥İndirim 🔥 Cafe Crown Gold Kahve Sepette 279 TL

ÜSTÜNDE ÜLKER YAZAN HİÇBİR ÜRÜNÜ ALMAYIN ALDIRMAYIN

ÜSTÜNDE ÜLKER YAZAN HİÇBİR ÜRÜNÜ ALMAYIN ALDIRMAYIN
neden ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 farklı kimyasal içeriyor eriyen kahveler. filtre kahve içmenizi öneririm. sert geliyorsa süt ile yumuşatırsınız

neden ?

14 farklı kimyasal içeriyor eriyen kahveler. filtre kahve içmenizi öneririm. sert geliyorsa süt ile yumuşatırsınız
filtre kahve bende öneriyorum

nedenine gelirsek arkasındaki kahve oranına bakın %15 bile değil ve birçok kimyasal içeriyor kahve değil bunlar

neden ?

nedenine gelirsek arkasındaki kahve oranına bakın %15 bile değil ve birçok kimyasal içeriyor kahve değil bunlar
tadı filan önemli değil, gerekirse soğuk su ile de içerim kafein, enerji, uykumu kaçırsın yeter, nescafe gold kullanıyorum şimdilik, ne tavsiye edersiniz, makine gerekmesin hemen yapıp içeyim.

tadı filan önemli değil, gerekirse soğuk su ile de içerim kafein, enerji, uykumu kaçırsın yeter, nescafe gold kullanıyorum şimdilik, ne tavsiye edersiniz, makine gerekmesin hemen yapıp içeyim.
gerçek kafein i filtre kahvede bulabilirsin onun içinde french press lazım ama makinesiz istiyorsan nescafe gold alabilirsin

nescafe ile kafein aldığına inanma. en kötü filtre kahvede en iyi eriyen kahveden fazla kafein vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,858
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri