Neler Yeni

Çakma Xbox 360 Gamepad Alınır mı?

yasinsuer

80+ Bronze
Oyuncuyu hareket ettirirkenki yönler işte. Trigger 360 derece hareket ediyor ama sistem onu sadece 8 farklı yön olarak algılıyor kalitesiz olduğu için. çünkü öyle ayarlanmış. yukarı aşağı saağ sol ve çapraz yönler gibi.
kanka medimark club üyleiği ne oluyor üye oslam bir şey olur mu? Bilgin var mı

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Ben sıfır tercih ettim. Hem garantili hem de tertemiz olsun diye. Daha iyi bi alternatifi yok şu anda. Rampage modelleri var ama tavsiye etmiyorum. Sıfıra bütçen yetiyorsa sıfır al.
hocam monster pusat gamepad e ne diyorsun alınır mı sence

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
hocam monster pusat gamepad e ne diyorsun alınır mı sence
Eski wireless modeli olsaydı al derdim ama onda da uzun vadede bağlantı kopmaları yaşamaya başladı arkadaşım. Şimdiki bluetooth modelinde sürekli bağlantı kopmaları var. Monster youtubeda güncelleme ile sorunu düzelttiğini ve nasıl yapılacağını anlatmış ama yine de hala kopmalar yaşayanlar var. Bir de yazılım yükleyerek kopmaların önüne geçmek de mantıksız. Çünkü sistemi formatlasan ya da başka sisteme taksan aynı şişlemi bir de onda yapacaksın.

Şu an için yukarda verdiğim linkte f710 aynı fiyat ve daha mantıklı. f710da da kopma sorunu oluyor ama uzatma kablosuyla kullandığın zaman olmuyor.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Eski wireless modeli olsaydı al derdim ama onda da uzun vadede bağlantı kopmaları yaşamaya başladı arkadaşım. Şimdiki bluetooth modelinde sürekli bağlantı kopmaları var. Monster youtubeda güncelleme ile sorunu düzelttiğini ve nasıl yapılacağını anlatmış ama yine de hala kopmalar yaşayanlar var. Bir de yazılım yükleyerek kopmaların önüne geçmek de mantıksız. Çünkü sistemi formatlasan ya da başka sisteme taksan aynı şişlemi bir de onda yapacaksın.

Şu an için yukarda verdiğim linkte f710 aynı fiyat ve daha mantıklı. f710da da kopma sorunu oluyor ama uzatma kablosuyla kullandığın zaman olmuyor.
peki monsterı kabloyla oynayamıyor muyum kablo yeri yok mu ve varsa kopma sorunu olur mu

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
peki monsterı kabloyla oynayamıyor muyum kablo yeri yok mu ve varsa kopma sorunu olur mu
Yok diye biliyorum. Ayrıca bluetooth ile bağlanıyor. Yanında dongle gelmiyor. Masaüstünde dongle alman gerekiyor ayriyeten. Her türlü f710.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabloyla oynarım hem ucuz olsun dersen f310 da olur.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Yok diye biliyorum. Ayrıca bluetooth ile bağlanıyor. Yanında dongle gelmiyor. Masaüstünde dongle alman gerekiyor ayriyeten. Her türlü f710.

teşekkürler
f310 da f710 da iyi ürünler olsa da cidden çok çirkin gözüküyorlar o yüzden hep bir mesafeliyim ama saglam indirim girerse bir göz atarım

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

F710 da kablo çıkıyormu acaba? Benim bilgisayarımda bluetooth yok çünkü.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
teşekkürler
f310 da f710 da iyi ürünler olsa da cidden çok çirkin gözüküyorlar o yüzden hep bir mesafeliyim ama saglam indirim girerse bir göz atarım
Aslında bana da çirkin görünüyordu. Ama alınca çirkin gelmedi. Çok da hoş görünüyor ayrıca. Çok yüksek indirim bekleme. ben bunları 2 sene takip ettim. Büyük bi indirim gelmez. 500 liradan 400e düştü diye aldım :D

Evet Kablo ve ufak aparatla geliyor. Kablo ufak wireless aparatını daha yakında kullanabilmen için geliyor. Bi nevi anten. Kablonun sargısını hiç sökmedim. Bilgisayara direk o şekilde taktım. Ayrıca gamepad pille çalışıyor. Benimki 2 duracell AA oem pille geldi.

f710 bluetooth kullanmıyor ayrıca. wireless kullanarak kendi aparatıyla bağlanıyor.

yasinsuer

80+ Bronze
Aslında bana da çirkin görünüyordu. Ama alınca çirkin gelmedi. Çok da hoş görünüyor ayrıca. Çok yüksek indirim bekleme. ben bunları 2 sene takip ettim. Büyük bi indirim gelmez. 500 liradan 400e düştü diye aldım :D

Evet Kablo ve ufak aparatla geliyor. Kablo ufak wireless aparatını daha yakında kullanabilmen için geliyor. Bi nevi anten. Kablonun sargısını hiç sökmedim. Bilgisayara direk o şekilde taktım. Ayrıca gamepad pille çalışıyor. Benimki 2 duracell AA oem pille geldi.

f710 bluetooth kullanmıyor ayrıca. wireless kullanarak kendi aparatıyla bağlanıyor.
usta sen 400 e alırken dolar euro kaç liraydı?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

Çok teşekkürler aklımda bu. Aslında kol alma gibi bir niyetim yoktu fakat orijinal PS3 kolunu bağlayamadığım için almam gerekicek sanırım.

yasinsuer

80+ Bronze

Hocam orda mısın?

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
usta sen 400 e alırken dolar euro kaç liraydı?
Çok değildi de. Ürünün fiyatı yüksekti. Vatan bilgisayardan mağazadan alacaktım. Tükenmişti. İtopyadan aldım. Mediamarktta yoktu o zamanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,313
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom