Neler Yeni

Çakma Xbox Kolu alınır mı?

Şifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şifa Güneş
Selamlar. Bir tane xbox gamepad almak istiyorum. Bu aralar biraz fakirim 2k bir kola verecek durumda değilim. Sizce çakma bir kol alınır mı? ? Alınırsada önerebileceğiniz bir model varmı ?

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Selamlar. Bir tane xbox gamepad almak istiyorum. Bu aralar biraz fakirim 2k bir kola verecek durumda değilim. Sizce çakma bir kol alınır mı? ? Alınırsada önerebileceğiniz bir model varmı ?
tavsiye etmem öncelikle gaz tetik tuşları orjinalde ki gibi değil örnek ne kadar basarsan araç o kadar hızlanmıyor ve konfor olarakta eli çok acıtabiliyorlar monster gamepad'e bakılabilir ikinci elde gayet uyguna da bulabilirsin yine

Şifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şifa Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tavsiye etmem öncelikle gaz tetik tuşları orjinalde ki gibi değil örnek ne kadar basarsan araç o kadar hızlanmıyor ve konfor olarakta eli çok acıtabiliyorlar monster gamepad'e bakılabilir ikinci elde gayet uyguna da bulabilirsin yine
peki teşekkürler

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
tavsiye etmem bütçen nedir

FAG389

80+ Bronze
Trendyoldan 250ye almıstım ben tetik var fena degil dıs kısmı sert sadece. Bir tek dol analog iyi ama sagdaki kamera çevirdiğin analog 4 yönlü gibi capraz kısımlar bazen algılamıyor asagı sol falan yapmak gerekiyor

Top Bottom