Neler Yeni

çalıkusu kac günde biter

arkadaşlar merhaba edebiyat hocası sözlü notunu calıkusundan vericekmiş ama ben daha almadım günde 2 saat okusam orta hızda ve bazen anlamayı unutuyorum sizce kaç günde bitiririm ortalama 500 sayfa

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Tekin Ayber
Bir günde bile biter ama sen zorla çalışmaktan bahsediyorsan 1 haftada halledersin herhal...

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir günde bile biter ama sen zorla çalışmaktan bahsediyorsan 1 haftada halledersin herhal...
zorla calısmaktan derken anlamadım hoca özet tutun dedi 2 3 sayfada bir ama ben direk okuyup gececem

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Tekin Ayber
zorla calısmaktan derken anlamadım hoca özet tutun dedi 2 3 sayfada bir ama ben direk okuyup gececem
2-3 sayfa değil de korkmadan sıkılmadan okursan bölüm bölüm, olay olay ayır kitabı ve öle özet çıkar bence... Zaten bir kere okuduktan sonra eğer beğenirsen romanı mutlaka aklında kalır ve özeti çabucak halledersin.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,808
İsim
Selim
arkadaşlar merhaba edebiyat hocası sözlü notunu calıkusundan vericekmiş ama ben daha almadım günde 2 saat okusam orta hızda ve bazen anlamayı unutuyorum sizce kaç günde bitiririm ortalama 500 sayfa
Yani okumak yerine hazır özetini cikartilmis sayfalardan özetleri alır sonra bir birleriyle birleştirirsin.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,698
İsim
misfit
Bölüm bölüm 1 haftaya yayarak okursan çok rahat aklında kalır.

Top Bottom