çalıkusu kac günde biter

Curly 35255

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
103
arkadaşlar merhaba edebiyat hocası sözlü notunu calıkusundan vericekmiş ama ben daha almadım günde 2 saat okusam orta hızda ve bazen anlamayı unutuyorum sizce kaç günde bitiririm ortalama 500 sayfa

Bir günde bile biter ama sen zorla çalışmaktan bahsediyorsan 1 haftada halledersin herhal...

Bir günde bile biter ama sen zorla çalışmaktan bahsediyorsan 1 haftada halledersin herhal...
zorla calısmaktan derken anlamadım hoca özet tutun dedi 2 3 sayfada bir ama ben direk okuyup gececem

zorla calısmaktan derken anlamadım hoca özet tutun dedi 2 3 sayfada bir ama ben direk okuyup gececem
2-3 sayfa değil de korkmadan sıkılmadan okursan bölüm bölüm, olay olay ayır kitabı ve öle özet çıkar bence... Zaten bir kere okuduktan sonra eğer beğenirsen romanı mutlaka aklında kalır ve özeti çabucak halledersin.

arkadaşlar merhaba edebiyat hocası sözlü notunu calıkusundan vericekmiş ama ben daha almadım günde 2 saat okusam orta hızda ve bazen anlamayı unutuyorum sizce kaç günde bitiririm ortalama 500 sayfa
Yani okumak yerine hazır özetini cikartilmis sayfalardan özetleri alır sonra bir birleriyle birleştirirsin.

Bölüm bölüm 1 haftaya yayarak okursan çok rahat aklında kalır.

Geri