Çalınan Telefon nasıl bulunur

Ddm779

80+
Reaksiyon skoru
12
Selam arkadaşlar öncelikle dün gece eve hırsız girde ve 3 telefonumuzu çaldı
Benim Telefonum Huawei P Smart S bu telefonun nerde olduğuna nasıl bakabilirim
huawei cloud da
giriş kimliği istiyor ben onu nerden bulabilirim bana yardım ederseniz sevinirim Teşekkürler

Googlenin cihazımı bul diye birşeyi var

Telefona kayıtlı mail adresinizi giriyorsunuz oradan en son görülen konumu (konum kapalı olsa da cihaz açık olduğu sürece sinyal gönderiyor)

Oradan cihazı kitleyebiliyorsunuz pinini açtıysa kapatır geri ekranı ama çok bir işe yaramıyor

Sessizde bile olsa son ses çaldırabiliyor ama bu bir işe yaramayacaktır

Önerim cihazı kitlemeden çaldırmadan konumuna bakıp hemen polisi aramanız-karakola gitmenizdir

Adamların evine kadar giderler ve polisle beraber ses çaldırırsınız ortaya çıkar sonuçta gmail ve şifreler felan sizde

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmei bile gösteriyor imei yi polise göstermeniz cihazın %100 size ait olsuğunun kanıtıdır

Telefona kayıtlı mail adresinizi giriyorsunuz oradan en son görülen konumu (konum kapalı olsa da cihaz açık olduğu sürece sinyal gönderiyor)

Oradan cihazı kitleyebiliyorsunuz pinini açtıysa kapatır geri ekranı ama çok bir işe yaramıyor

Önerim cihazı kitlemeden çaldırmadan konumuna bakıp hemen polisi aramanız-karakola gitmenizdir

Adamların evine kadar giderler ve polisle beraber ses çaldırırsınız ortaya çıkar sonuçta gmail ve şifreler felan sizde

İmei bile gösteriyor imei yi polise göstermeniz cihazın %100 size ait olsuğunun kanıtıdır
Çalınan cihaz zor bulunur hocam ya vallahi, daha 1 hafta önce cihazım çalındı cihaz kapalı haldeyken IMEI bilgisi değiştirilmiş. Cihazı artık takip de edemiyorum mesela.
Unutun hocam, üzgünüm.

eğer cihaza imei atılmışsa geçmiş olsun hocam veya kapanmışsa yine bulamazsınız

Yerini bulabilmesi için konum açık olması gerekiyor hadi açık oldu nokta atışı göstermiyor 1 alt sokak 1 üst sokak vs gösteriyor Samsung cihazımı bul daha nokta atışı çalışıyor.

Yerini bulabilmesi için konum açık olması gerekiyor hadi açık oldu nokta atışı göstermiyor 1 alt sokak 1 üst sokak vs gösteriyor Samsung cihazımı bul daha nokta atışı çalışıyor.
Konum kapalı kendi telefonuma bakıyorum yer kısmında elinizde yazıyor yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen

Konum kapalı kendi telefonuma bakıyorum yer kısmında elinizde yazıyor yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen
Yanlış bilgilendirme yapmıyorum kendim A71 ve S8+ da 2 telefonda denedim göstermiyor google kendi uyarısında da konum açık olmalı diyor.

1630310672344.png

Çalınan cihazdan ümidi kesmek gerekir çalan adam çaldıktan sonra ne yapacağını bildiği için çalar

Çalan hırsız amatör değilse ki büyük ihtimalle değildir, bulmanız imkansız. Direk telefonu resetleyip imei atıyorlar.

Selam arkadaşlar öncelikle dün gece eve hırsız girde ve 3 telefonumuzu çaldı
Benim Telefonum Huawei P Smart S bu telefonun nerde olduğuna nasıl bakabilirim
huawei cloud da
giriş kimliği istiyor ben onu nerden bulabilirim bana yardım ederseniz sevinirim Teşekkürler
Telefon açık değilse bulamazsın.

Geri