Neler Yeni

Çalınan televizyonun ip adresini buldum

Erda Yıldırım

80+ Gold
Çalınan televizyonumda netflix açıktı. Bugün ordan girip bird box izlemişler ve planı 1080p den 4k ya çekmişler :D. ip adresleri gözüküyor ne yapmak lazım.Polis falan uğraşır mı ki bununla
uğraşır yerini bile bulur bize versen bizde buluruz
yani illaki bulan çıkar ama yasak olabilr

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Oha. film gibi :D polise git. olayın devamınıda anlatırsan sevinirim

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Çalınan televizyonumda netflix açıktı. Bugün ordan girip bird box izlemişler ve planı 1080p den 4k ya çekmişler :D. ip adresleri gözüküyor ne yapmak lazım.Polis falan uğraşır mı ki bununla
siber suçlara git

Bilişim Sistemine Girme Suçu ve Cezası =Yasak cihaz veya porgram kullanma suçu TCK m.245/a

Flamesa

80+ Silver
Televizyonu nasıl çaldılar evemi girdiler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Bostancıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Televizyonu nasıl çaldılar evemi girdiler?
evet 1 yıl falan oldu. Öylesine netflix ayarlarında gezinirken fark ettim. Ayrıca ip adresleri 3 kere değişmiş. 2020 nin 8 ve 9 uncu ayında girmişler. Bir de bugün var işte

Flamesa

80+ Silver
evet 1 yıl falan oldu. Öylesine netflix ayarlarında gezinirken fark ettim. Ayrıca ip adresleri 3 kere değişmiş. 2020 nin 8 ve 9 uncu ayında girmişler. Bir de bugün var işte
Hocam evinize zorla girilip televizyon çalınıyor ip adreslerini bulmuşsunuz elbette karakola gidin. Ancak hırsız televizyonu başkasına satmış olabilir.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
polis bilirkişi raporuyla araştırılır bulunur inş...

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Bostancıoğlu
Olay çözüldü. Tamamen benim eşekliğim. Zamanında bi akrabamıza vermiştik netflixi onların televizyonu ile bizim çalınan televizyonun modeli aynıymış :D
Hikayenin sonu biraz kötü bitse de bi anlığına ulan hırsızları mı bulduk diye gaza gelmiştim. :D

Teşekkürler cevaplar için.

Top Bottom