Neler Yeni

ÇALIŞIP KENDİ PARAM İLE PC TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM

deleted

80+
Ömürlük bir sistem alman söz konusu değil ancak tanıdığınız işletmecilerin yanında çalışabilirsin fakat onlardan pek bir şey kazanacağını düşünmüyorum. Başlıca çalışabileceğin alanlar: garsonluk, terzinin yanında çıraklık -ondan para çıkmaz-, bakkalın eve servisi varsa kuryelik, sanayide çıraklık -bundan kazanabilirsin lakin eve gelince pertin çıkar-, eğer imkan bulabilirsen tarla/ bahçe çalışanlığı -ki bu da bayağı zor bir uğraş-, erkek kuaförü -burada da biraz elinin yatması gerek-...

Şu an aklıma başka bir şey gelmedi ama birçok şey sıralamak mümkün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ferhat Büyüktuna
kardeşim bende yazılım okuyorum ama üniversite çok önemli haberin olsun
anladım abi şuanda +100 saatlik bir web geliştirme kursum var, orada ilerleyip freelance çalışabilir miyim bu yaşta? senin herhangi bir projen var mı? websitesi, program gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ferhat Büyüktuna
Ömürlük bir sistem alman söz konusu değil ancak tanıdığınız işletmecilerin yanında çalışabilirsin fakat onlardan pek bir şey kazanacağını düşünmüyorum. Başlıca çalışabileceğin alanlar: garsonluk, terzinin yanında çıraklık -ondan para çıkmaz-, bakkalın eve servisi varsa kuryelik, sanayide çıraklık -bundan kazanabilirsin lakin eve gelince pertin çıkar, eğer imkan bulabilirsen tarla/ bahçe çalışanlığı ki bu da bayağı zor bir uğraş, keza erkek kuaförü...

Şu an aklıma başka bir şey gelmedi ama birçok şey sıralamak mümkün.
her yaz arkadaşım gidiyor tarlaya (elma toplama) günlük 70-75tl parası var aslında güzel para ama çok yorucu diyor

ventioNN

80+ Platinum
olmaz mı dostum tabii ki var ama sen üniveriste okumadan yazılım bilsen bile diploma çok önemli şimdiden çalışman çok güzel ama üniversite sınavına çalışman çok önemli..

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Başlıkta gördüğünüz gibi, yazın çalışıp bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Ailemin ekonomik durumu kötü, bu yüzden kendim çalışacağım. "almışken iyi bir şey alıp ömürlük kullanma" fikrim var. Monitör dahil yaklaşık 3500-4000 TL civarı paraya ihtiyacım var. Hızlı bir şekilde nasıl para kazanırım? Yaşım 15, nerelerde çalışabilirim? internetten para kazanabilir miyim? yardımcı olur musunuz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :) (toplayacağım bilgisayarı kod öğrenmek ve kodlama yapmak, bazen oyun oynamak, bazen ise After Effects´ten edit yapmak için kullanacağım)
Sadece oyun için olacaksa sorun değil ama kodlama da yapmak istiyorsan bu fiyatın üstüne çıkman gerek kodlama için işlemciye öncelik vermen gerek işlemciye öncelik verirsen diğer özellikler düşük kalacaktır ve oyun için uygun olmayacaktır.

Top Bottom