Neler Yeni

Yardım ÇALIŞMA SANDALYESİ GÜNCEL ÖNERİ LAZIM

meyusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kartopu
Bütçe
4000
Ders çalışmak için max 4k bütçe ile bir çalışma sandalyesi arıyorum.Uzun saatler vakit geçirecem.Ofis sandalyesi tarzında arıyorum.Aklimda Seduna thunder pro var sizce ne diyorsunuz?Marka model önerirseniz güzel olur

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Songmics Ergonomik Ofis Koltuğu Yüksekliği Ayarlanabilir Döner Sandalye Sağlam, Dayanıklı, Siyah Obg21B 52x53x122 cm https://amzn.eu/d/3pEYCno
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ofis sandalyesi biraz kaba ama fiyatı bayağı bir iyi

meyusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kartopu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ders çalışmak için max 4k bütçe ile bir çalışma sandalyesi arıyorum.Uzun saatler vakit geçirecem.Ofis sandalyesi tarzında arıyorum.Aklimda Seduna thunder pro var sizce ne diyorsunuz?Marka model önerirseniz güzel olur

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Songmics Ergonomik Ofis Koltuğu Yüksekliği Ayarlanabilir Döner Sandalye Sağlam, Dayanıklı, Siyah Obg21B 52x53x122 cm https://amzn.eu/d/3pEYCno

Ofis sandalyesi biraz kaba ama fiyatı bayağı bir iyi
Prime özel fiyatı çok iyiymis.Koltuk baya rahata benziyor.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Kürşat

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Kürşat
Bende deri almama taraftarıyım çünkü zaten Adana da yaşıyorum haliyle yazın işkenceye döner.Ter su içinde kalırım diye düşünüyorum
Hocam şöyle diyim ben de adanadayım, okulda deriye oturuyorum bazen, yarım saat 1 saat sonra terliyor gibi hissediyorum rahatsız ediyor, bu zamanlarda böyleyse temmuz ağustos asla düşünemiyorum. Deri alacağıma plastikte oturmaya devam ederim. Bütçe ayarlayabilseydim ben de hawk fab v bakıyordum.

meyusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kartopu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deri bende önermem hawk kullanıyorum gayet iyi uzun saatler oturmak için aldım bende işimi görüyor
Sence bu sandalyeye ne dersin yorumlarda malzeme kalitesi çok iyi denilmiş ve genel olarak güzel. Hawk bende düşünmüştüm değerlendireceğim onu da

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sence bu sandalyeye ne dersin yorumlarda malzeme kalitesi çok iyi denilmiş ve genel olarak güzel. Hawk bende düşünmüştüm değerlendireceğim onu da

Sence bu sandalyeye ne dersin yorumlarda malzeme kalitesi çok iyi denilmiş ve genel olarak güzel. Hawk bende düşünmüştüm değerlendireceğim.Bütçe olarak da çok fazla aşmak istemiyorum
Hocam çok fazla bilgi sahibi değilim maalesef thunder pro ile hawk arasında kalmıştım hawka yöneldim bütçe yükseltip

Ne desem yalan olur mekanizmasını felan araştırmak lazım bide o ayaklar ne öyle plastik mi

meyusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kartopu
Hocam şöyle diyim ben de adanadayım, okulda deriye oturuyorum bazen, yarım saat 1 saat sonra terliyor gibi hissediyorum rahatsız ediyor, bu zamanlarda böyleyse temmuz ağustos asla düşünemiyorum. Deri alacağıma plastikte oturmaya devam ederim. Bütçe ayarlayabilseydim ben de hawk fab v bakıyordum.
Benim aklımda da hawk vardı ilk başta ama bütçe vs çok da harcamak istemiyorum

Hocam çok fazla bilgi sahibi değilim maalesef thunder pro ile hawk arasında kalmıştım hawka yöneldim bütçe yükseltip

Ne desem yalan olur mekanizmasını felan araştırmak lazım bide o ayaklar ne öyle plastik mi
Hocam amazonda çok satanlar listesinden baktım ayakları hakkında benimde bilgim yok :) ama fena durmuyor.Hawk hakkında da araştırma yaptım onu da beğenmeyenler var.Arada kaldım bende oyuncu koltuğu tarzı mi alsam ofis tarzı mi diye.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Kürşat
Hocam amazonda çok satanlar listesinden baktım ayakları hakkında benimde bilgim yok :) ama fena durmuyor.Hawk hakkında da araştırma yaptım onu da beğenmeyenler var.Arada kaldım bende oyuncu koltuğu tarzı mi alsam ofis tarzı mi diye.
Bence bu fiyat bandında doğru düzgün ofis yok gibi gözüküyor. Hawk bunlardan iyi olabilir. Maalesef biraz ergonomik, sağlıklı bi ofis sandalyesi alayım deseniz fırlıyor fiyat.

meyusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kartopu
Deri bende önermem hawk kullanıyorum gayet iyi uzun saatler oturmak için aldım bende işimi görüyor
Hocam sizin hawk hakkında düşünceleriniz neler rahat mı ergonomisi vs parasına değer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,191
Üyeler
159,457
Son üye
Creedmoon
Top Bottom