Ho hocam güzel günlerde kullanınBugün Vatan Bilgisayar'dan 11899 TL'ye almış bulunmaktayım. Hayırlı olsun bana. Çalışıp kendi paramla almak güzel bir his.
Alıntıyı görüntüle
Hocam kullanıp şarjının ne kadar gittiğini söyler misiniz?Bugün Vatan Bilgisayar'dan 11899 TL'ye almış bulunmaktayım. Hayırlı olsun bana. Çalışıp kendi paramla almak güzel bir his.
Alıntıyı görüntüle
Bende çalışıyorum ama alamıyorum maalesef...Bugün Vatan Bilgisayar'dan 11899 TL'ye almış bulunmaktayım. Hayırlı olsun bana. Çalışıp kendi paramla almak güzel bir his.
Alıntıyı görüntüle
kardeşim rica etsem şu kızılayı profilinden kaldırırmısınBugün Vatan Bilgisayar'dan 11899 TL'ye almış bulunmaktayım. Hayırlı olsun bana. Çalışıp kendi paramla almak güzel bir his.
Alıntıyı görüntüle
H.o. kankaBugün Vatan Bilgisayar'dan 11899 TL'ye almış bulunmaktayım. Hayırlı olsun bana. Çalışıp kendi paramla almak güzel bir his.
Alıntıyı görüntüle
İnşallah yaşamam. Bu cihazı uzun zamandır istiyordum.Matebook D14 Kullanıyorum. Çok sorun yaşayacaksın yedek parça ile.
İnşallah hocam laptop'ın bataryası şişti değiştirmek için internette doğru düzgün parça yok huawei servisi benden 3bin tl para istiyor ben laptopu 2020de 3900tlye aldım.İnşallah yaşamam. Bu cihazı uzun zamandır istiyordum.