Neler Yeni

Çalışmayan Bilgisayarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
İyi günler herkese ben yaklaşık 7-8 ay önce bilgisayar aldım herhangi bir problemi yoktu sonrasında bilgisayarı açtığımda kasa calisiyor tüm fanlar dönüyor herhangi bir sıkıntı gözükmüyor ama ekrana görüntü gelmiyor mouse ve klavye ışığına da baktığım da yoktu başlarda 3 kez baslattigim da 1 kere oluyordu en sonunda 50 kere tekrar baslattigim da 1 kere açılmaya başladı sonrasında 3 tane teknik servise götürdüm birisi anakarta gözüküyor dedi birisi işlemci yeni işlemci aldım sorunum çözüldü bilgisayar çalışıyordu fakat 1 hafta sonra yine aynısı oldu önce 3 kez açmada 1 kez yapıyordu şimdi 40-50 defa açınca 1 kez açılıyor başka bir teknik servise götürdüm burası da sorunun anakarta olduğunu ama ne olduğunu bilmediklerini dediler yeni anakart al dediler yeni anakart alacak durumun yok anakartim Asus tuf gaming b450 işlemcim AMD ryzen 5500 sorunum ne olabilir acaba bir türlü bulamıyorum yardımcı olur musunuz.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
benzer bir arızayı m5a97 anakartta yaşamıştım. pci-e x16 slotunda bulunan bir arızadan dolayı sanki gpu yokmuş gibi davranıyor doğal olarak tüm fanlar dönüyor gpu güç kabloları takılı olduğu için o da çalışıyormuş gibi görünüyor ama teamviewer otomatik açılacak şekilde bilgisayara kurup pc açıldıktan sonra kayıtlı adresinizle telefondan girip aygıt yöneticisine bakın görüntü bağdaştırıcısı microsoft görüntü bağdaştırıcı görünüyor monitöre görüntü aktarmıyor. gpu değişip deneyebilirsin ama ben anakartı değiştirip çözdüm. gpu da arızalıymış yani sorun ya gpu ya anakart

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci yeni aldım şu an da da anakart alacak durumun pek yok çok saçma bir durum bazen çalışıyor bazen çalışmıyor 1 aydır bununla uğraşıyorum çözüm bulamıyorum.

Top Bottom