Neler Yeni

çalıştığım yerden çıkmak istiyorum ama babam izin vermiyor onu nasıl ikna ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kaçakçı
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı
merhaba ben amcamın oğlunun yanında çalışıyorum orada evrak işleri fln yapıyorum ama tek kuruş para bile vermiyorlar sadece kahvaltı öğle yemeği veriyorlar kısacası karın tokluğuna çalışıyorum.
babama bana para vermediklerini ve işe gitmek istemediğimi söyledim babam da bana o işten çıkamazsın orada evrak işleri öğreniyorsun orda her türden insan tanıyorsun yani hayatı öğreniyorsun para vermeseler ne olacak diyor.
bende parasız bir işte çalışmak istemiyorum bunu da babama anlatıyorum bi türlü anlamıyor bütün arkadaşlarım günde en az 30-50 tl ye çalışıyor bende paralı iş istiyorum nasıl ikna ederim.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
merhaba ben amcamın oğlunun yanında çalışıyorum orada evrak işleri fln yapıyorum ama tek kuruş para bile vermiyorlar sadece kahvaltı öğle yemeği veriyorlar kısacası karın tokluğuna çalışıyorum.
babama bana para vermediklerini ve işe gitmek istemediğimi söyledim babam da bana o işten çıkamazsın orada evrak işleri öğreniyorsun orda her türden insan tanıyorsun yani hayatı öğreniyorsun para vermeseler ne olacak diyor.
bende parasız bir işte çalışmak istemiyorum bunu da babama anlatıyorum bi türlü anlamıyor bütün arkadaşlarım günde en az 30-50 TL ye çalışıyor bende paralı iş istiyorum nasıl ikna ederim.
Çık bırak babana ne soruyon iş sahibine de bırakıcam.Hiç olmadı gitme kendin başka iş bul.İstemediğin işte durma kendini yorarsın boşa mental olarak.Bende geçen sene bi işe girmiştim 6 ay çalıştım ama çok sıkıntı yaşadım yani zor duruyodum.Babam bırakamazsın ne güzel iş vs senin babanın dedği gibi ortam etrafı tanıyon falan diyordu.Fakat sorun yaşadın mı o gitmiyor bende bıraktım bişeyde demedi sonra.Sen nasıl istiyorsan öyle yap git başka iş bul kafanın rahat edebileceği.Birde para kazanabileceğin.Karın tokluğuna iş mi olur bu devirde

KlausM

80+ Silver
kanka her türlü insanı günlük hayattada görürsün diğer işlerde de ben günlük 150 tl alıyom bak cidden çok yoruluyorum ama emeğimin karşılığını alıyorum sen dediklerine göre alamıyosun hiç düşünmeden çık zaten akraba işlerinden de ne olurki uzakdur akraba işlerinden.

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Sana hayatı öğretmiyorlar, enayi yerine koyuyorlar. Emeğinin karşılığını almayarak mı hayatı öğreneceksin? Büyük ihtimalle çıkacağın vakit para veririz diyecekler ama verecekler para aşırı az olacak. O yüzden verecekleri para günlük 100TL olmadan o işte çalışma.

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Babana hem para kazanıp hem de hayatı öğrenebileceğini söyle.

Eclipse

80+ Bronze
bende parasız bir işte çalışmak istemiyorum bunu da babama anlatıyorum bi türlü anlamıyor bütün arkadaşlarım günde en az 30-50 TL ye çalışıyor bende paralı iş istiyorum nasıl ikna ederim.
Yaş kaç sorması ayıp?

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kaçakçı
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babana hem para kazanıp hem de hayatı öğrenebileceğini söyle.
babama onun gibi bişey söyledim bi ara babam da bana hangi insan avukatların yanına gidiyor onlarla görüşüyor onları tanıma fırsatı buluyor sen böyle bir yerde çalışıyosun birde para istiyorsun diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaş kaç sorması ayıp?
14

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Flo'da part time işe girebilirsin. Bayram geliyor, deli gibi işçi arıyorlar

JSezar

80+ Silver
Baban biraz haklı olabilir,tecrübe edinmeye çalış.

Eclipse

80+ Bronze
babama onun gibi bişey söyledim bi ara babam da bana hangi insan avukatların yanına gidiyor onlarla görüşüyor onları tanıma fırsatı buluyor sen böyle bir yerde çalışıyosun birde para istiyorsun diyor.

14
Bence kal. Gerçekten o yaşlarda iş hayatına bir nebze olsun girişmek olumlu sonuçlar doğuruyor. İş hayatında network çok önemli. Eğer şu an icra ettiğin işin kıymetini bilirsen cidden iş hayatına girdiğinde çok faydasını görürsün. Hatalarından bile muazzam dersler çıkartırsın. Şu an çalıştığım işte yeniyim, taze gelişiyorum. Liseyi ilk bitirdiğimde bir ajansta grafikerlik yapmıştım. On küsur yıl öncesinden yaşadıklarım sayesinde bugün daha rahat çalışıyorum, detayını salla. Pes etme, bırakma gittiği yere kadar götür işi. Faydalanabildiğin kadar faydalan. Senin yaşında çoğu insan çalışmıyor, sen çalışıyorsun. Bunlar sana artı sağlayacak kıymetini bilir, hakkını verirsen. Paradan daha kıymetli artılar.

Şunu eklemeyi unutmuşum. Para almadan çalışıyor olman doğru değil. Ancak ülkenin durumu ortada o yüzden tuttuğunu kopartman gerekiyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam