o sana böyle davranmaya utanmıyo sen mi utanıyosun ? s****** çek hem babana hem o amcaoğlunaiş sahibi amcamın oğlu ona söylemeye utanıyorum o yüzden babama sordum.
niye avukatlar thanos mu her yer avukat dolu de geçen konunu da okudum baban tam eski kafalıbabama onun gibi bişey söyledim bi ara babam da bana hangi insan avukatların yanına gidiyor onlarla görüşüyor onları tanıma fırsatı buluyor sen böyle bir yerde çalışıyosun birde para istiyorsun diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
14
konuştum zaten dün akşam bana etmediği lafı bırakmadıSaf baba modeli. Babanla yüz yüze konuş. "Sen istesen de istemesen de ben oraya gitmem." dersin olur biter. Berberde çırak olursun yine para alırsın. Akrabalar zaten birbirlerini kullanmayı çok severler.
O zaman sen de gitme. Anarşikonuştum zaten dün akşam bana etmediği lafı bırakmadı
Ahahaha hem o kadar çalışıp para vermiyorlar hemde seni azarlıyor baban. Çık işten, bir süre azarladıktan sonra bişey demeyecektir diye düşünüyorum.konuştum zaten dün akşam bana etmediği lafı bırakmadı
Kanka sen yeri söyle biz sana yardımcı olalım hem çocuk işçi çalıştırıyorlar hemde para vermiyorlar şikayet edince daha onlarda çalışamaziş sahibi amcamın oğlu ona söylemeye utanıyorum o yüzden babama sordum.
o zaman benim şikayet ettiğimi anlarlar sonra ailede kavga çıkar amcam da küser sonra babam da beni gebertirKanka sen yeri söyle biz sana yardımcı olalım hem çocuk işçi çalıştırıyorlar hemde para vermiyorlar şikayet edince daha onlarda çalışamaz
Kanka çıkmadan önce bir iş bulmuş ol sonra resti çek ben çıkıcam diye bittimerhaba ben amcamın oğlunun yanında çalışıyorum orada evrak işleri fln yapıyorum ama tek kuruş para bile vermiyorlar sadece kahvaltı öğle yemeği veriyorlar kısacası karın tokluğuna çalışıyorum.
babama bana para vermediklerini ve işe gitmek istemediğimi söyledim babam da bana o işten çıkamazsın orada evrak işleri öğreniyorsun orda her türden insan tanıyorsun yani hayatı öğreniyorsun para vermeseler ne olacak diyor.
bende parasız bir işte çalışmak istemiyorum bunu da babama anlatıyorum bi türlü anlamıyor bütün arkadaşlarım günde en az 30-50 TL ye çalışıyor bende paralı iş istiyorum nasıl ikna ederim.