Activision Ban Appeals sitesinden ban yemiş misin bir kontrol etsene bakalımAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar connecting diyor böyle kalıyor, bunun çözümünü bilen varmı?
Warzone mi bu ne hocam, pay to wine miİlkkez oynayam dedim bendede aynı sorun . Ula oyunda her şey para garip oyun .
Modları sanirsam satın almak gerekiyor . P2w değil sanirsam .Warzone mi bu ne hocam, pay to wine mi
SHADOW Banın olayı bu gelmiyorBölgeyi degisitirip tekrar deneyin. Ben Amerika kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ban yese mesaj gelmezmi arkadaşlar.
Ne modu hocam? Oyunda sadece battle royal yok mu hiç oynamadımModları sanirsam satın almak gerekiyor . P2w değil sanirsam .
Ban yediğimi düşünmüyorum, en son 1-2 sene önce oynuyordum. Bu bilgisayarada ve bu internette ilk defa açıyorum. Acaba ip denmi kaynaklıActivision Ban Appeals sitesinden ban yemiş misin bir kontrol etsene bakalım
Oyun temelinde sen warzone’u indirdiğindeNe modu hocam? Oyunda sadece battle royal yok mu hiç oynamadım
Bende öyle düşünüyordum bir kontrol etmekten zarar gelir mi siteye girip Activision hesabınla giriş yapıp kontrol ediyorsunBan yediğimi düşünmüyorum, en son 1-2 sene önce oynuyordum. Bu bilgisayarada ve bu internette ilk defa açıyorum. Acaba ip denmi kaynaklı
O zaman aklıma gelen son stabil çözüm oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsiniz üstat