Obito Uchiha
80+ Silver
Allahtan geforcenow kullanıyorum.
Oynuyorsun ben betada 2060s ile rtx açık 100 150 fps alıyordumŞu gereksinimleri görünce şahsen kullandığım RTX2060 RayTracing yapamayan bir RayTracing kart olduğunu düşünmeye başladım. Sanki gereksiz bir kartmış gibi...
Hiç değil cyperpunk neden o kadar düşük istiyor ? Geçen sene aynı sistemi isteyen oyun sadece 1660 çıkarmışlar süper eklemişler rx580 neden hala duruyor o zaman ne farkı var gelişim göremedim aksine gerileme gördüm yaniOptimizasyondan ötesinde yeni nesil oyunlar geliyor, gereksinimlerin çok artması normal.
Bi zahmet kaldırsın abi.rahat kaldirir evet.
Rtx acamiyordunOynuyorsun ben betada 2060s ile rtx açık 100 150 fps alıyordum
Aslına bakarsak gerek yok bana orta ayarlarda rtx kapalı 100-120 fps verse yeter.Oynuyorsun ben betada 2060s ile rtx açık 100 150 fps alıyordum
Gerileme mi gördün ? İronidir umarım. Cyberpunk 2077 için minimum (30 FPS oynamak için) RX 470 (Neredeyse RX 570 gücünde) gerekiyor. Cold War'u 60 FPS oynamak için RX 580 gerekiyor. Optimizasyon iyi demiyorum ama yeni nesil grafiklerin etkisini göz ardı edemezsin.Hiç değil cyperpunk neden o kadar düşük istiyor ? Geçen sene aynı sistemi isteyen oyun sadece 1660 çıkarmışlar süper eklemişler rx580 neden hala duruyor o zaman ne farkı var gelişim göremedim aksine gerileme gördüm yani
İroni değil mw daha güzel duruyor şahsen sen benim dediğimi anlamadın boşver geçen sene oynadiysan aynı ayarda oynarsın kardeşGerileme mi gördün ? İronidir umarım. Cyberpunk 2077 için minimum (30 FPS oynamak için) RX 470 (Neredeyse RX 570 gücünde) gerekiyor. Cold War'u 60 FPS oynamak için RX 580 gerekiyor. Optimizasyon iyi demiyorum ama yeni nesil grafiklerin etkisini göz ardı edemezsin.
asBu Oyun Trabzondada geçeçek bir kısmında...
Bu bile oyunu alınır hale getirebiliyor.
Buradan Tüm LAZLARA selam olsun.
Yok açıyorsun hocam vardı ayarlardaRtx acamiyordun
Rtx yazmıyor kardeşim oyun çıktığın da göreceğiz tam anlamıyla senin o bahsettigin yansımalarYok açıyorsun hocam vardı ayarlarda