2019 codu ben de tam bilmiyorumValal su cod serilerini bir türlü anliyamadim youtube den bir kac video denk geliyor heveslenip indirmek istiyorum fakat google yazdığımda çıkmıyorumki steam yada baska siteden indiriyim örnek vermek gerekirse call of duty modern warfare 2019 hangi seri bu youtube izledigim kanalın açıklamasında bu oyun gösteriyor
United Offensive bir expansion, CoD 1'in genişleme paketi. Oynamak için Steam üzerinde COD 1'e sahip olmalısın. CoD 1'e ek olarak yeni hikaye, multiplayer bölümleri vs. içeriyor.Bildiğim kadarıyla United Offensive genişleme paketi. Cod 1 ile arasındaki fark nedir. Ayrı bir oyun mu?
MW 2019 bir reboot. 2007'de başlayan MW1 ile başlayan orijinal MW üçlemesinin yeniden start verilmiş versiyonudur, bu yıl reboot olan serinin devam oyunu çıkacaktır.Valal su cod serilerini bir türlü anliyamadim youtube den bir kac video denk geliyor heveslenip indirmek istiyorum fakat google yazdığımda çıkmıyorumki steam yada baska siteden indiriyim örnek vermek gerekirse call of duty modern warfare 2019 hangi seri bu youtube izledigim kanalın açıklamasında bu oyun gösteriyor
Anladım sağolUnited Offensive bir expansion, CoD 1'in genişleme paketi. Oynamak için Steam üzerinde COD 1'e sahip olmalısın. CoD 1'e ek olarak yeni hikaye, multiplayer bölümleri vs. içeriyor.
MW 2019 bir reboot. 2007'de başlayan MW1 ile başlayan orijinal MW üçlemesinin yeniden start verilmiş versiyonudur, bu yıl reboot olan serinin devam oyunu çıkacaktır.
Orijinal üçleme : 2007 MW1 - 2009 MW2 - 2011 MW3
Reboot üçleme : 2019 MW - 2022 MWII - 2025 MWIII (muhtemel)
Hmm anladım teşekkürlerUnited Offensive bir expansion, CoD 1'in genişleme paketi. Oynamak için Steam üzerinde COD 1'e sahip olmalısın. CoD 1'e ek olarak yeni hikaye, multiplayer bölümleri vs. içeriyor.
MW 2019 bir reboot. 2007'de başlayan MW1 ile başlayan orijinal MW üçlemesinin yeniden start verilmiş versiyonudur, bu yıl reboot olan serinin devam oyunu çıkacaktır.
Orijinal üçleme : 2007 MW1 - 2009 MW2 - 2011 MW3
Reboot üçleme : 2019 MW - 2022 MWII - 2025 MWIII (muhtemel)