Arkadaşlarla hergün warzone 2 oynuyoruz mw2'nin eksikliğini hissetmiyorum açıkçası. Oynayan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşsınlarcall of duty modern warfare 2 satın almak istiyorum bilgisayar sistemlerim bu oyunu oynamayı kaldırıyor ama almaya değer mi sizce? Birde steam'den satın almak istiyorum indirim vs var mı?
Multi bedavayken 3 günde 30 saat oynadım çok zevk aldım oyundan ya. Şimdi de şu aklıma takıldı neden almiyim ya ama steamden.indirim gelecek 900 küsür civarı olur xbox store de var çünkü 22sinde başlayacaktı galiba indirimler fiyatı dışında oyun aşırı iyi
Suyunu çıkardım hocam uyku bitti bende o kadar diyorum sana.3 gün ücretsiz oynama vardı deneyebilirdin aslında
30 saat gömdüysen ve paran varsa seni zora sokmayacaksa düşünmeden al steameden alabilirsin ben battlenet üzerinden oynadım ama parayla almış olsam steamden alırdımMulti bedavayken 3 günde 30 saat oynadım çok zevk aldım oyundan ya. Şimdi de şu aklıma takıldı neden almiyim ya ama steamden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Suyunu çıkardım hocam uyku bitti bende o kadar diyorum sana.
Aklımda var kanka bakalım ya inşallah sabaha doğru netleşir almam. Bedava oldu direk çöktüm kanka üstüne30 saat gömdüysen ve paran varsa seni zora sokmayacaksa düşünmeden al steameden alabilirsin ben battlenet üzerinden oynadım ama parayla almış olsam steamden alırdım