Neler Yeni

Call of Duty Modern Warfare 2 Sniper Nasıl iyi Olabilirim

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Call of Duty Modern warfare 2 oynuyorum Controller oynuyorum bi karar Verdim Sniper ustası olmak istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum youtube yazıyorum öğretici videolar yok sniper gelişemicem diye korkuyorum sniper oyuncusu olmak istiyorum ama quick scope,no scope,drag scope ,hard scope ,trickshot usta olmak istiyorum.

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Çok oyunculuyu kast ediyorsunuz sanırım. İnternette yayıncıların tavsiye ettiği modifikasyonları kullanabilirsiniz. Sisteminizin iyi olması da gerekiyor ayrıca. Çok zaman ve pratikte cabası.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,300
İsim
uwu
Call of Duty Modern warfare 2 oynuyorum Controller oynuyorum bi karar Verdim Sniper ustası olmak istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum youtube yazıyorum öğretici videolar yok sniper gelişemicem diye korkuyorum sniper oyuncusu olmak istiyorum ama quick scope,no scope,drag scope ,hard scope ,trickshot usta olmak istiyorum.
bnce sadece 1 oyuna odaklan mesela bn pubg mobil gibi bir oyuna alıştım 90/100m yakından no skop sniper vuruyorum ama alışman gerekiyor ve bunu farklı platformlarda paylaşıp para kazanma düşüncen varsa vaz geç 1/2 kazansanda her zaman kaybedersin aile içi tartışman olur

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bnce sadece 1 oyuna odaklan mesela bn PUBG mobil gibi bir oyuna alıştım 90/100m yakından no skop sniper vuruyorum ama alışman gerekiyor ve bunu farklı platformlarda paylaşıp para kazanma düşüncen varsa vaz geç 1/2 kazansanda her zaman kaybedersin aile içi tartışman olur
öyle değil sniper oyuncusu olmak istiyorum para kazanma düşüncem yok tek bi oyuna odaklandım zaten call of duty serisi tek oynadığım fps oyunudur sniper usta olmak istiyorum sniper daha iyi olmak istiyorum sıkılıdım assault rifledan smg den sniper daha güzel

Top Bottom