Neler Yeni

Call of Duty Modern Warfare II Oynanış deneyimi (Videolu)

RoyPien09

80+ Bronze
Biliyorsunuz oyun 20 Eylüle kadar oynamak ücretsiz bazı belli başlı şeyleri ben ilk defa oynuyordum malum bu uçuk fiyatlardan dolayı kimse alamıyor ama bugün MW II deneyimleme şansım oldu muazzam bir oyun silah hissiyati o vuruşlar muzaam ötesi hali ile insanın canı acayip alası geliyo amaçları da bu zaten ücretsiz yapıp daha çok oyun almaya teşvik etmek ama 2000 Tl oyuna kimse kolay kolay bu devirde para vermek istemez Şu Activision aylık 300 TL bile olsa aynı EA PLAY gibi bir şey çıkarsa gözümü kırpmadan vereceğim'de her sene bu oyunu oynamamaız imkansız hale gelir ne olacak bu durumlar aga ya

Daha oyun ile ilgili bir sürü şey anlatılabilir silahların gerçekciliği her sene muazzam bir yere varıyor COD serisi üstelik iyi grafikleri olmasına rağmen starfiled gibi patates fizikli oyunda :D rtx 3080 istemiyor. Bence 1-2 defa da olsa oynayın derim

Son düzenleme:

Tim Cook

80+
MW 2 2019'dan sonra gercekten cok iyi bir vurus hissiyatina sahip fiyatlar da dediginiz gibi kur bazinda veriliyor TR'ye

Eger cok severek oynayacaginizi dusunuyorsaniz alin oynayin, WZ ve Multiplayer arasinda donup dolasirsiniz hakkini verir ama mw3 icin ayni seyi soyleyemeyecegim

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Görüşlerin hakkında teşekkür ederiz.

RoyPien09

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MW 2 2019'dan sonra gercekten cok iyi bir vurus hissiyatina sahip fiyatlar da dediginiz gibi kur bazinda veriliyor TR'ye

Eger cok severek oynayacaginizi dusunuyorsaniz alin oynayin, WZ ve Multiplayer arasinda donup dolasirsiniz hakkini verir ama mw3 icin ayni seyi soyleyemeyecegim
Valla Hocam acayip beğendim bu oyun anlatılmaz ya o derece 1 kere dahi olsa insanın sistemi kaldrımasa bile şu oyuna girip şu hissiyatı alması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüşlerin hakkında teşekkür ederiz.
Rica ederim daha çok çok anlatılacak şey var'da bu kadar güzellik dolu bir oyunu oynayamamk can sıkıyor açıkcası

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
bende çok beğendim ama çok pahalı ya en son cold warı oynadım vuruş hassasiyeti çok iyi

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Biliyorsunuz oyun 20 Eylüle kadar oynamak ücretsiz bazı belli başlı şeyleri ben ilk defa oynuyordum malum bu uçuk fiyatlardan dolayı kimse alamıyor ama bugün MW II deneyimleme şansım oldu muazzam bir oyun silah hissiyati o vuruşlar muzaam ötesi hali ile insanın canı acayip alası geliyo amaçları da bu zaten ücretsiz yapıp daha çok oyun almaya teşvik etmek ama 2000 TL oyuna kimse kolay kolay bu devirde para vermek istemez Şu Activision aylık 300 TL bile olsa aynı EA PLAY gibi bir şey çıkarsa gözümü kırpmadan vereceğim'de her sene bu oyunu oynamamaız imkansız hale gelir ne olacak bu durumlar aga ya

Daha oyun ile ilgili bir sürü şey anlatılabilir silahların gerçekciliği her sene muazzam bir yere varıyor COD serisi üstelik iyi grafikleri olmasına rağmen starfiled gibi patates fizikli oyunda :D rtx 3080 istemiyor.
Oynamak nasıl ücretsiz nerede hocam atın indireyim

RoyPien09

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynamak nasıl ücretsiz nerede hocam atın indireyim
Buraya gir biraz aşağı in adım 1 var orada ona tıkla setup iniyor sonra kendi battle.net hesabını kurup oyunu otomatik yüklüyor

Birazdan video atacağım kısa bir kesit

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Buraya gir biraz aşağı in adım 1 var orada ona tıkla setup iniyor sonra kendi battle.net hesabını kurup oyunu otomatik yüklüyor

Birazdan video atacağım kısa bir kesit
Yaşdan dolayı bana oyuna erişme izini vermiyor girerken yalan söylemek de istemiyorum steamde yaş istiyor ordada yaş istiyor

RoyPien09

80+ Bronze
Yaşdan dolayı bana oyuna erişme izini vermiyor girerken yalan söylemek de istemiyorum steamde yaş istiyor ordada yaş istiyor
Yeni bir battle.net hesabı aç ordan kendini büyük göster sadece cod oynamak için açabilirsin 2dk'da açarsın zaten,

Top Bottom