Patates Köftesi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 370
olması lazım sen yine bir kontrol et.Kanka bunda online pvp modu var mı?
olması lazım sen yine bir kontrol et.Kanka bunda online pvp modu var mı?
Grafikler güzel fena değilbakayım ama ben hıc cod serısını oynamadım bılıyonmu belkı kucuk yaslarımda cafede oynamısımdır o yanı oda cok cok azdır serıyı bıtırmek ıstıyorum ama malum fıyatlar cok zorluyor
Grafıklerın gıderı vwar ya alınır gıbı geldı bana cok kotu degıl grafıklerBen internetten baktım pek sevmedim almayacağım sende bak beğenirsen al.
az once ızledım 6 yıl oncekı vıdeolar var yanı grafıkler ıyı duuryor ben zaten 2k da oynıcamGrafikler güzel fena değil
Multiplayer moduda var çok oynayanı olmasada ara sıra girersenGrafıklerın gıderı vwar ya alınır gıbı geldı bana cok kotu degıl grafıkler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
az once ızledım 6 yıl oncekı vıdeolar var yanı grafıkler ıyı duuryor ben zaten 2k da oynıcam
yok hocam cok oyunculu gırıp sınır krızı olmaya gerek yok ben saldım o ısı sıngleplayerden hıkayelı oyunlardan devam kafam rahatMultiplayer moduda var çok oynayanı olmasada ara sıra girersen
bırde buna tr yama bulabılırmıyım acabaMultiplayer moduda var çok oynayanı olmasada ara sıra girersen
Var diye biliyorum bulursunyok hocam cok oyunculu gırıp sınır krızı olmaya gerek yok ben saldım o ısı sıngleplayerden hıkayelı oyunlardan devam kafam rahat
bırde buna tr yama bulabılırmıyım acaba
Hoş geldiyse al kanka ben hikaye değilde pvp için alacaktım ama pek aktif gibi değil sunucu.Grafıklerın gıderı vwar ya alınır gıbı geldı bana cok kotu degıl grafıkler
az once ızledım 6 yıl oncekı vıdeolar var yanı grafıkler ıyı duuryor ben zaten 2k da oynıcam