Neler Yeni

Call of Duty Oyunlarında Controller Oynamak

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Arkadaşlar Call of Duty Modern Warfare 2019 Oynuyorum da 2 hafta oldu controller oynamaya başlayalı alışmak istiyorum ama bazen aim hava gidiyor sizce iyi olabilir miyim acaba çünkü daha iyi oynadığıma kanıtladım ama aim düzgün yapamıyorum Botlara karşı girip alıştırma yapıyorum Aim assist Kapatıp öyle mi gelişiyim yada aim assist açık mı oynayım
Controller sensitivity ayarım 6 6 Sizce zamanla alışabilirmiyim Çok iyi Oynamak istiyorum
ADS 1.00

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aim Assist'i kesinlikle açmalısın. Multide mi zorlanıyorsun tam anlayamadım.
multiplayer zorlanıyorum iyi oynamak istiyorum alışmak istiyorum Controller oynamaya iyi oynamak için botlara karşı aim assist kapatıp mı oynamalıyım acaba iyi oynamak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
multiplayer zorlanıyorum iyi oynamak istiyorum alışmak istiyorum Controller oynamaya iyi oynamak için botlara karşı aim assist kapatıp mı oynamalıyım acaba iyi oynamak için
Yok hocam aim assist'i kapama, açık kalsın. Ayarlarınız için şu videoyu öneririm.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Yok hocam aim assist'i kapama, açık kalsın. Ayarlarınız için şu videoyu öneririm.
Ben zaten kendi sensivitiy ayarımı buldum 6 6 ads 1.00 oynuyorum ama Çok iyi oynamak istiyorum zamanla controller oynamaya alışınca iyi oynamaya başlarım Botlara karşı Aim geliştirme yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Ben zaten kendi sensivitiy ayarımı buldum 6 6 ads 1.00 oynuyorum ama Çok iyi oynamak istiyorum zamanla controller oynamaya alışınca iyi oynamaya başlarım Botlara karşı Aim geliştirme yapıyorum
O halde botlarla antrenman yapmaktan başka seçeneğiniz yok hocam. Kas hafızanız 1-2 hafta içerisinde oturacaktır düzenli oynarsanız

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
O halde botlarla antrenman yapmaktan başka seçeneğiniz yok hocam. Kas hafızanız 1-2 hafta içerisinde oturacaktır düzenli oynarsanız
zaten düzenli oynuyorum ama ilk başladığım zamanlar 19 kill aldım ama çok ölüyordum bazı maplerde çok iyi oynuyorum gun runner mapinde 30 kil aldığım oldu zamanla alışıcam 6 6 sensitivity ayarı devam edicem bu ayarı çok sevdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,205
Üyeler
160,363
Son üye
Musab Albayrak
Top Bottom