Neler Yeni

Call Of Duty Ve Fifa Serisi Neden Kırılmıyor ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz
Bu iki oyunun son serileri nedense hiç kırlmıyor korsan koruma sistemleri dicem ama onlara göre gene kıracak bi baba şirket vardır kaç yıldır cod cold war modern warfare yada fifa 20-21-22-23 hiç kırılmıyor ea'in diğer oyunları rahat kırılırken neden fifa serisi kırılmıyor yada cod'un diğer serileri kırılırken neden son serileri kırılmıyor

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Çünkü bahsedilen oyunların oynanabilmesi için bir internet bağlantısı gerekiyor. Multiplayer değil de atıyorum CoD da hikayesini yada FIFA'da offline kariyer oynarken bile, oyunlara ilk girişte bir internet bağlantısı istiyor. Oyun dosyaları internet bağlantısıyla sürekli doğrulanıp, korunuyor bu şekilde.

DİPNOT: KORSANA HAYIR!

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü bahsedilen oyunların oynanabilmesi için bir internet bağlantısı gerekiyor. Multiplayer değil de atıyorum CoD da hikayesini yada FIFA'da offline kariyer oynarken bile, oyunlara ilk girişte bir internet bağlantısı istiyor. Dosyalar internet bağlantısıyla sürekli doğrulanıp, korunuyor bu şekilde.

DİPNOT: KORSANA HAYIR!
Anladım Bunu İptal Etmenin Felanda Mı Bi Yolu Yok Acaba

Ekstra : Neden Korsana Hayır Onu Anlamadım Bu Arada Türkiyede Bence Evet Çünkü 1000 TL Ye Oyun Almak Yerine Bedava Oynamak Varken Neden Para Verelim ? Diğer Ülkeler Gibi 60 Birim Olsa Oyunlar Zaten Tüm Steam Hesabım Oyun Doluydu :D

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Anladım Bunu İptal Etmenin Felanda Mı Bi Yolu Yok Acaba

Ekstra : Neden Korsana Hayır Onu Anlamadım Bu Arada Türkiyede Bence Evet Çünkü 1000 TL Ye Oyun Almak Yerine Bedava Oynamak Varken Neden Para Verelim ? Diğer Ülkeler Gibi 60 Birim Olsa Oyunlar Zaten Tüm Steam Hesabım Oyun Doluydu :D
İptal edildiği takdirde oyunlar ne yazık ki oynanmıyor. Olsa zaten çoktan çıkmışlardı, değil mi? :)

Ekstrana cevap olarak, ben sadece fikrimi belirttim. Ben mesela şahsen indirim dönemlerini kovalayıp, oynayacağım oyunları tek tük indirimle alıyorum. Mesela CoD serisi şu an Battle.nette güzel bir indirimde, girip bir bakabilirsiniz.
Bunun dışında korsan-orijinal kavgası yapmak istemiyorum veya amacım bu değil. Üzgünüm. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Bende korsan oyuna karşıyım neticede adamlar bir proje çıkartıyorlar ve belli bir nakit ve para döküyorlar projeye. Fakat günümüzde indirimli oyun fiyatları bile 500 lira olabiliyor. Bu durumda Tr gençleri olarak oyunu yapan firmadan önce kendi cebimizi düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz
İptal edildiği takdirde oyunlar ne yazık ki oynanmıyor. Olsa zaten çoktan çıkmışlardı, değil mi? :)

Ekstrana cevap olarak, ben sadece fikrimi belirttim. Ben mesela şahsen indirim dönemlerini kovalayıp, oynayacağım oyunları tek tük indirimle alıyorum. Mesela CoD serisi şu an Battle.nette güzel bir indirimde, girip bir bakabilirsiniz.
Bunun dışında korsan-orijinal kavgası yapmak istemiyorum veya amacım bu değil. Üzgünüm. :)
Anlıyorum Dostum Bende Bazen Karşıyım Yani Örneğin Crysis 3 Oyun Remastred 50 TL Adam Korsan İndirirse Karşı Gelirim Ama Cod Serisi İndirimde Bile 700 TL İse Maalesef Crack En İyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende korsan oyuna karşıyım neticede adamlar bir proje çıkartıyorlar ve belli bir nakit ve para döküyorlar projeye. Fakat günümüzde indirimli oyun fiyatları bile 500 lira olabiliyor. Bu durumda Tr gençleri olarak oyunu yapan firmadan önce kendi cebimizi düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Kanka İnan Crysis Yabancı Ülkede 60 Dolardan Satılıp Kar Ediliyorsa Sen Türkiyede 50 TL Den 2.5 Dolara Almış Oluyorsun :D Yani Crack'de İndirsen Adamlara Çok Sorun Olmaz :D

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
1
Oyunlar hikaye modunda bile internet bağlantısı istiyor çünkü. Olmayınca atıyor. Ama CoD MW 2 2022'nin hikayesini bypass ile bitirdim ben. Ve birkaç arkadaş daha öyle bitirdi.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz
Oyunlar hikaye modunda bile internet bağlantısı istiyor çünkü. Olmayınca atıyor. Ama CoD MW 2 2022'nin hikayesini bypass ile bitirdim ben. Ve birkaç arkadaş daha öyle bitirdi.
cod mw 2 hikaye modu için ayrı mı para istiyor

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
1
cod mw 2 hikaye modu için ayrı mı para istiyor
Adsız.png

Hikayeyi ve multiyi oynamak için bunu alman lazım.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
Bu iki oyunun son serileri nedense hiç kırlmıyor korsan koruma sistemleri dicem ama onlara göre gene kıracak bi baba şirket vardır kaç yıldır cod cold war modern warfare yada fifa 20-21-22-23 hiç kırılmıyor ea'in diğer oyunları rahat kırılırken neden fifa serisi kırılmıyor yada cod'un diğer serileri kırılırken neden son serileri kırılmıyor
FİFA 23 kırıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse beklemiyordu muhtemelen

retera85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Melih Hatılcık
nasıl yaptın merak ettim bypass yani zor iş mi? bende denemek istiyorum da

Top Bottom