Neler Yeni

Call Of Duty Warzone Düşük FPS

RachenaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ARDA SELÇUK KALE
ekran kartı: RTX 2060 6G
Ram: 16GB 3200mhz
işlemci:R5 3600X
PSW: Thermaltake 650W
Oyunu bu pc de oynuyorum ama çözemediğim bir şekilde fps sorunu yaşıyorum oyun içi 30 larda falan.Oyunu daha önce oynadığımda yüksek fpslerde oynamıştım ve tek bu oyunda böyle.Bu pcde ultrada sıkıntısız rdr2 oynadım.Yazılımsal sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Yardımcı olur musunuz?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
511.23 01/14/2022
Aynı sorun bende de oldu geçen gün. Ben nvidia tr den 472.12 ye geri döndüm ama forza horizonda sıkıntı yaratıyor daha yeni sürüm hatası veriyor. Forza oynamıyorsan geçici olarak geçebilirsin. Ama ondan önce oyun içi ayarlarından 1 tanesi bile bu sorunu yapıyor olabilir. Ben çok denemeden direk sürüm değiştirdim. Oyunda sıkıntı olduğu belli zaten güncelleme ile düzeltirler muhtemelen

RachenaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ARDA SELÇUK KALE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de oldu geçen gün. Ben nvidia tr den 472.12 ye geri döndüm ama forza horizonda sıkıntı yaratıyor daha yeni sürüm hatası veriyor. Forza oynamıyorsan geçici olarak geçebilirsin. Ama ondan önce oyun içi ayarlarından 1 tanesi bile bu sorunu yapıyor olabilir. Ben çok denemeden direk sürüm değiştirdim. Oyunda sıkıntı olduğu belli zaten güncelleme ile düzeltirler muhtemelen
Ayarlarla çok uğraştım ama bir sonuca varamadım.497.29 versiyonunu deneyeceğim teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gesu Kalyoncu
Agacım bozuk o oyun bozuk. Oynamayın şu oyunu. Bunca zaman geçti hala düzeltemediler.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
ekran kartı: RTX 2060 6G
Ram: 16GB 3200mhz
işlemci:R5 3600X
PSW: Thermaltake 650W
Oyunu bu pc de oynuyorum ama çözemediğim bir şekilde fps sorunu yaşıyorum oyun içi 30 larda falan.Oyunu daha önce oynadığımda yüksek fpslerde oynamıştım ve tek bu oyunda böyle.Bu pcde ultrada sıkıntısız rdr2 oynadım.Yazılımsal sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Yardımcı olur musunuz?
Ben Xbox Series X ten oynuyorum son 2 yamadan sonra bende de droplar giriyor oyun kaynaklı olabilir

Top Bottom