Neler Yeni

Cam mousepad üzerinde ptfe mi obsidian skate mi

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba, Superlight kullanıyorum ve skate,skates,skatez artık hangisi doğruysa emin değilim almayı düşünüyorum arada kaldığım durum şu ki şuan kumaş markasız bir mousepad kullansamda çıkışıyla beraber Wraith Cosmic Glass V2 nin siyahını almayı düşünüyorum skate olarak PTFE mi tercih etmeliyim Obsidian mı cam mousepad üzerinde hissiyatları nasıl? Çok düşük sens oynadığım için olabildiğince hızlı olmasını istiyorum skate olarak Wraith Hoverpad V2 PTFE veya X-Raypad Obsidian düşünüyorum fakat başka bir öneriniz varsa da açığım kısıtlı bir bütçem bulunmamakta olabildiğince üst seviye olması daha iyi olur. Cam skate ile cam mousepad baktığımda tahmin ettiğim gibi bir kötü bir sürtünme hissi oluşturuyormuş forumda yazanlara göre o yüzden cam skateleri eledim

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
Obsidian tabikide hocam logitech in ofis mouselarını kullanıyorum 500-600 TL lik olanlardan obsidian taktım altına canavar gibi gidiyor namussuz 😂
Mouse pad : glass pad evil edition v2 wraith

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Obsidian diyince aklıma yine cam gibi bir doku geldiğinden acaba cam skate gibi bir hissiyatı olur mu diye düşünüyordum PTFE ile arasındaki farkı çok net bilmiyorum açıkçası daha dayanıklı diye biliyorum yalnızca

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
Hocam bırak ptfe yi obsidian çek 3 tane mouse kullanıyorum hepsinde obsidian var cam mouse pad de seninkinin evil edition versiyonu 10 numara memnumum

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çektim bile teşekkürler

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yasin
Hocam bırak ptfe yi obsidian çek 3 tane mouse kullanıyorum hepsinde obsidian var cam mouse pad de seninkinin evil edition versiyonu 10 numara memnumum
Obsidian için cam mousepad şart mı hocam? ben şuan klasse longteng ile sora v2 farem ile obsidian skatez kullanıyorum?

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
Obsidian için cam mousepad şart mı hocam? ben şuan klasse longteng ile sora v2 farem ile obsidian skatez kullanıyorum?
obsidian skatez için cam mouse pad şart değil tabikide kumaş mousepad dede gayet iyidir hocam sorun etmez

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yasin
obsidian skatez için cam mouse pad şart değil tabikide kumaş mousepad dede gayet iyidir hocam sorun etmez
Skatezleride bu şekil de yerleştirdimhocam yanlış bir şey yok degil mi ortaya sora v2nin PTFE orjinal skatezini yerleştirdim digerleri x-ray obisidan unıversal dot skatez.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-10-01 at 00.32.14.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-01 at 00.32.14.jpeg
    75.8 KB · Hit: 25

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Selim
Skatezleride bu şekil de yerleştirdimhocam yanlış bir şey yok degil mi ortaya sora v2nin orjinal skatezini yerleştirdim digerleri x-ray obisidan unıversal dot skatez.
Doğru hocam bir sıkıntı yok

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
Skatezleride bu şekil de yerleştirdimhocam yanlış bir şey yok degil mi ortaya sora v2nin PTFE orjinal skatezini yerleştirdim digerleri x-ray obisidan unıversal dot skatez.
10 numara olmuş hocam iyi günlerde kullanın 4 tane kullansaydınız az olurdu 6 tane kullanarak güzel yapmışsınız.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Selim
2 yukarı 2 aşağıya toplam 4 tane daha dot skatez sığar da gerek yok gibi sanırım kafii bu kadarı değil mi :))
O sana bağlı bende 8 tane var tabi obsidian değil benim, farklı marka. Çok kayıyor, kontrolsüz geliyorsa ekleme yaparsın sıkıntı yoksa gerek yok en az 6 set olarak kullanırsın ne güzel.

Top Bottom