Cambly mi Kurs mu ??

GHOSTTt

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar merhaba, kendi kendime ingilizce öğrenme serüvenim 5-6 ay öncesinde başladı. ingilizce mi iyi bir seviyeye getirmek istiyorum. Speaking, grammer ,writting olarak grammer bilgim var az çok konuşabiliyorum. tahmini seviyem A2 yada B1 sizce Cambly 3 ay 5 gün günde 15dk paket mi almak daha iyi olur yoksa bir ingilizce kursuna gitmek mi ? özellikle daha önce kursa gitmiş veya Cambly kullanmış arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var

Takip.

Tabiikide kurs
Hayatımda cambly kadar para düşkünü işe yaramaz bir şey görmedim

hocam seviyenizi nasıl ölçüyorsunuz

Arkadaşlar merhaba, kendi kendime ingilizce öğrenme serüvenim 5-6 ay öncesinde başladı. ingilizce mi iyi bir seviyeye getirmek istiyorum. Speaking, grammer ,writting olarak grammer bilgim var az çok konuşabiliyorum. tahmini seviyem A2 yada B1 sizce Cambly 3 ay 5 gün günde 15dk paket mi almak daha iyi olur yoksa bir ingilizce kursuna gitmek mi ? özellikle daha önce kursa gitmiş veya Cambly kullanmış arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var
Udemyde var seçenek olarak.

udemy'e gidebilirsin
ne kadar doğru bilmem ama hem o kadar para verip hemde ingilizceyi unutturan bir kurum görmeddim diyenler çok var
aslında şu yüzden: sana öğretirler ama herşeye ezbee cevap veririsin ezbere olması kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam seviyenizi nasıl ölçüyorsunuz
cambridge öneririm

Hocam incelemelere bakabilirsiniz. Bana da gayet güzel geldi. Duyumlarıma göre para iadesi konusunda sıkıntı çıkarmıyorlarmış.
Kez ogretmneleri de kendiniz seçebiliyor ve deneyebiliyorsunuz. Bene camby denemeye değer. Zira ingilzice kurslarında gelen geçeni dolduruyorlar . Öğrenebilirseniz kendileri öğrenemezseniz sizin suçunuz oluyor. Ben camby tavsiye ederim. Bu yaz bende dneemyi düşünüyorum

iNgiLtEerEyE gİT oRDa oGreNirsin

şaka bir yana cambly para tuzağıdır beş para etmez az bişi dersten hayvan gibi para alır rezilliktir

kurs alınız udemyden en azından 36 liraya 3 4 seviye yükseltirsiniz sıfırdan

Kurs tabii ki.

Ben ücretsiz yabancılarla konuşuyorum discord sunucusu var bir tane orada ingilizce seviyene göre kanallar var giriyorum hi guys diye konuşuyorum gelişiyor ingilizce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri