Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Çamlıca Gazoz 1.5 lt 27 TL

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Yusuf Kaplan
Kimse işini doğrudan öyle seve seve öpe öpe yapmaz insanlar illahaki işlerinde isyanlar edebilir'ki arkadaşta isyanını söylemiş zaten buna bir şey diyemeyiz senin bu dediğin motorlu kuryeyi buzlu havada çağırmak gibi bir şey
Buzlu havada sipariş verilmez mi?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Yusuf Kaplan
Ufak şeyler için sipariş vermem gidebiliyorsam hanımağa değilsem
Buzli hava diyon gidebiliyosam diyon. Kuryelik mantığı gidemediğin şeyi istemek. Bundan gocunan varsa başka işe girebilir. Kıbrıs'ta yaşıyorum geçen aşırı yağışlı havada yemek sipariş ettim. Adam su içinde. Abi kusura bakma ben de çıkamadım fakan dedim. Adam ne diyon kardeşim işim bu ne kusuru dedi ödemeyi aldı selam verdi gitti. Hanimaga demiş birde dhdhdhdh

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Arda doğan
Buzli hava diyon gidebiliyosam diyon. Kuryelik mantığı gidemediğin şeyi istemek. Bundan gocunan varsa başka işe girebilir. Kıbrıs'ta yaşıyorum geçen aşırı yağışlı havada yemek sipariş ettim. Adam su içinde. Abi kusura bakma ben de çıkamadım fakan dedim. Adam ne diyon kardeşim işim bu ne kusuru dedi ödemeyi aldı selam verdi gitti. Hanimaga demiş birde dhdhdhdh
İnsanlar işlerini zorlaştırmak iyi değil ama her ne kadar işi olsada yoksa hepsi diyor abi işimiz bu diye ama işleri kuryelik diye zorlamanın manası yok

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
ali
Top Bottom