Neler Yeni

Yardım Camon 20 pro geniş açı

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
Merhaba camon 20 proda geniş açı var diye biliyordum ama bulamadım yerini bilen varmı nerede olduğunu

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Ali
Aynı cihazı kullandım ve farklı kamera uygulamaları ile denedim ama göremedim. Gündüz fena değil ama gece o kamerayı görenler efsane çeker diyordu leş gibi fotolar nedeni ile sattım. Dünya varmış.

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı cihazı kullandım ve farklı kamera uygulamaları ile denedim ama göremedim. Gündüz fena değil ama gece o kamerayı görenler efsane çeker diyordu leş gibi fotolar nedeni ile sattım. Dünya varmış.
Vallahi bilmiyorum ben gece performansından aşşırı memnun kaldım süper gece özelliği ile çok iyi resimler çekiyir ama işte geniş açı var diye biliyordum

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Ali
Vallahi bilmiyorum ben gece performansından aşşırı memnun kaldım süper gece özelliği ile çok iyi resimler çekiyir ama işte geniş açı var diye biliyordum
Çok cihaz değiştiren birisiyim. S21FE' den sonra ne kullansam hayal kırıklığı. Camon 20 Pro için net diyorum şişirilmiş bir balon. Şimdi sattım ve Redmi Note12 Pro kullanıyorum. Yakında Xiaomi 13 e geçeceğim.

1721

80+ Bronze
Çok cihaz değiştiren birisiyim. S21FE' den sonra ne kullansam hayal kırıklığı. Camon 20 Pro için net diyorum şişirilmiş bir balon. Şimdi sattım ve Redmi Note12 Pro kullanıyorum. Yakında Xiaomi 13 e geçeceğim.
camon 20 pro kamerası kasıyor ama diğer konularda gayet kullanışlı cihaz. 13k gibi bir fiyata gerçekten güzel

Top Bottom