Vallahi bilmiyorum ben gece performansından aşşırı memnun kaldım süper gece özelliği ile çok iyi resimler çekiyir ama işte geniş açı var diye biliyordumAynı cihazı kullandım ve farklı kamera uygulamaları ile denedim ama göremedim. Gündüz fena değil ama gece o kamerayı görenler efsane çeker diyordu leş gibi fotolar nedeni ile sattım. Dünya varmış.
Çok cihaz değiştiren birisiyim. S21FE' den sonra ne kullansam hayal kırıklığı. Camon 20 Pro için net diyorum şişirilmiş bir balon. Şimdi sattım ve Redmi Note12 Pro kullanıyorum. Yakında Xiaomi 13 e geçeceğim.Vallahi bilmiyorum ben gece performansından aşşırı memnun kaldım süper gece özelliği ile çok iyi resimler çekiyir ama işte geniş açı var diye biliyordum
camon 20 pro kamerası kasıyor ama diğer konularda gayet kullanışlı cihaz. 13k gibi bir fiyata gerçekten güzelÇok cihaz değiştiren birisiyim. S21FE' den sonra ne kullansam hayal kırıklığı. Camon 20 Pro için net diyorum şişirilmiş bir balon. Şimdi sattım ve Redmi Note12 Pro kullanıyorum. Yakında Xiaomi 13 e geçeceğim.