Aynısı hocam. Bir gün inşallah bu fiyattan 1984 kutulu özel baskısı da denk getirebiliriz.Daha önceden okudum ama dolapta dursun diye aldım çok güzelmiş
Sert kapak olması , özel kutusunun olması , özel şömizin olması , sadece bu edisyon için bir sanatçı ile mi ne anlaşılıyor kitapta geçen sahneleri kilden heykeller olarak canlandırdığı fotoğrafları içeriyor , tamamen kuşeden ve sayfaları renkli. Atladığım olabilir.Piyasadaki diğer kitaplardan farkı ne? 50 TL olanla mesela.
Eksik yollamışlar. Değişim talep edin bence hocam bu kadar para verdiniz sonuçta.Kitap geldi ama samanlı dış kılıfı yok üzdü
Ne demek hocam. Ben konuyu açmadan önce sipariş geçmiştim kendime ama daha kargoya bile verilmedi prime kargo seçili olmasına rağmen. Sizinki nasıl bu kadar hızlı geldi?kitap geldi beklediğimden daha kaliteli ve şık en son 3 yıl önce bu civarda bir fiyata görmüştüm kitaplıkta harika duruyor konu sahibine teşekkürler.
kitap geldi beklediğimden daha kaliteli ve şık en son 3 yıl önce bu civarda bir fiyata görmüştüm kitaplıkta harika duruyor konu sahibine teşekkürler.
aynen ben de gördüm teşekkürler.
evet çıktıMesaj otomatik birleştirildi:
KİTABIN dışındaki saman gibi kaplık geldi mi sizde ona göre değişim talep edeyim