Güç seçeneklerinden max işlemci seviyesini %100 den 99'a getirip tekrar ölçer misin sıcaklık değerlerini ?Aldın mı çünkü bende de i7 9750h var ve korkutucu derecede ısınıyor
ben bugün alacağım bu soğutucuyu istersen birkaç gün bekle ben geri dönüş yaparım unutmazsam
Bilmediğimden soruyorum ne fark edecek ki?Güç seçeneklerinden max işlemci seviyesini %100 den 99'a getirip tekrar ölçer misin sıcaklık değerlerini ?
{Güç seçenekleri -> Plan ayarlarını değiştir -> Gelişmiş güç ayarlarını değiştir -> İşlemci güç yönetimi -> Max işlemci durumu -> %99 }
İşlemcinin turbo frekansına ulaşma özellliğini kapatıyorsunuz bir nevi. Sıcaklık dereceleri de düşüyor haliyle.Bilmediğimden soruyorum ne fark edecek ki?
5-10 derece fark eder mi?İşlemcinin turbo frekansına ulaşma özellliğini kapatıyorsunuz bir nevi. Sıcaklık dereceleri de düşüyor haliyle.
Denemeye değer.5-10 derece fark eder mi?
turbo moddayken de mi ısınıyor anlamadim bende monster kullanıyorumSelam Dostlarım. Monster Abra a5 v16.3 modeline uygun bir soğutu önerir misiniz? Alt ızgaraları full açık neredeyse. Teşekkürler şimdiden. RPM yüksek olan olsa iyi olur.Ben pek anlamıyorum.
Kardeşim 50 tane soğutucu aldım çok paralar verdim a101 den stantlı soğutucu almıştım 25 TL'ye taş gibiydi bak youtuba webteknodada var incelemeleri ya öyle bir şey al yada zalmana bakSelam Dostlarım. Monster Abra a5 v16.3 modeline uygun bir soğutu önerir misiniz? Alt ızgaraları full açık neredeyse. Teşekkürler şimdiden. RPM yüksek olan olsa iyi olur.Ben pek anlamıyorum.